Kryefjala Logo

Horoskopi duket ‘negativ’ për këtë shenjë horoskopi

8 Maj, 2023 | 2:16 pm

•Akrepi
Ka shumë pak shtesa që i jepni vetes kur bëhet fjalë për produktivitetin, pasi jeni një besimtar i patundur në ‘kryerjen e punës’. Nuk ke qenë asnjëherë dembel, as nuk je tërhequr kurrë përballë fatkeqësive; ju pëlqen një sfidë e mirë dhe arsyeja kryesore pse pranoni sa më shumë që të jetë e mundur është sepse gjithmonë përpiqeni të tejkaloni ‘më të mirën tuaj personale’.

Sot, 8 maji, ju sjell një situatë që besoni se mund ta përballoni lehtësisht dhe gjatë kalimit të Hënës së Bricjapit, do të zbuloni se ajo që shihni para jush është shumë më tepër sesa mund të përballoni…dhe paaftësia juaj për të ta trajtoni atë do të lëndojë krenarinë tuaj.

Nuk ju pëlqen të dini paraprakisht se nuk mund të përballoni diçka, por gjithashtu e dini se, në këtë rast, nëse provoni, do të përfundoni edhe më të zhgënjyer.

Të ngjashme