Horoskopi bëhet ‘zhgënjyes’ për këtë shenjë horoskopi

7 muaj më parë

Për shkak të ‘situatës’ kozmike që kemi tani, ne mund të zbulojmë se qëllimet tona janë të mira, por rezultatet e përpjekjeve tona mund të shkojnë në një rrugë që mund të mos jetë aq e mirë.

•Demi
Ju ndiheni si një milion dollarë sot i dashur Dem dhe ndonëse kjo është një gjë e mrekullueshme për t’u ndjerë, kjo vetëbesim i tejmbushur i juaj mund t’ju çojë në ujëra që janë shumë të thella për të notuar.
Ju mund t’i mbivlerësoni aftësitë tuaja për të bërë gjëra të caktuara në këtë ditë thjesht sepse ndiheni shumë të sigurt se gjërat do të shkojnë ashtu siç dëshironi, kur në fakt do t’ju pengojnë në çdo cep.

Ju keni të bëni me ndikimin e Hënës përballë Uranit dhe ju godet në atë mënyrë që ju bën të mendoni se mundeni kur, në të vërtetë, nuk mundeni.
E mira është se asnjë prej tyre nuk është personale, por e keqja është se krenaria juaj mund të jetë e mavijosur, pasi do të përpiqeni më të mirën vetëm për të kuptuar në mes të rrugës se qëllimet tuaja nuk po ju çojnë askund.

Të ngjashme