Horoskopi bëhet sfidues për këtë shenjë

6 muaj më parë

Një gjë e dimë me siguri, sot është ditëlindja e dikujt dhe ndërsa të gjithëve na pëlqen të mendojmë se kjo është dita jonë me fat, ne ende duhet të mbështetemi në univers deri në një farë mase për ta bërë këtë.

•Binjakët
Mund të ndiheni të kërcënuar nga dikush më 26 mars 2023 dhe të reagoni shumë keq ndaj tij.
Ju mund të mos e kuptoni se personi ndaj të cilit po reagoni nuk po bën vërtet asgjë që ju kërcënon,është thjesht se nuk ju pëlqen ajo që ata kanë thënë dhe kështu në mënyrë të pandërgjegjshme vendosni të mbroni veten.
Gjatë kalimit të Hënës në katrorin e Saturnit, ju do të thoni diçka në mbrojtjen tuaj që do të duket aq e keqe, kaq fodullore dhe snobiste saqë mund të pendoheni menjëherë për të thënë mendimin tuaj.
Keqardhja e menjëhershme do t’jua marrë ditën dhe do t’ju bëjë të ndiheni si një thembër për të qenë kaq egoist megjithatë, krenaria nuk do t’ju lejojë t’u ktheheni fjalëve tuaja të këqija.
Ju mbillni një farë me fjalët tuaja sot, e cila do të kthehet në një marrëdhënie të prishur.

Të ngjashme