Kryefjala Logo

Shenja me fat e horoskopit per diten e sotme

3 vite më parë

24 tetor 2020
Shenja me me fat per diten e sotme eshte Ujori

Karakteristike e Ujoreve eshte te qenit i famshem dhe revolucionare. Ujori kerkon qe te ece perpara dhe ne krahe te kete nje mik qe ta lere te qete nderkohe qe ai krijon.

Shenjes se Ujorit i perket edhe Elvana Gjata, e cila pervec fames qe e karakterizon mund te themi qe eshte tipik nje Ujor qe punon gjate dhe shperthen ne nje moment te caktuar.

Të ngjashme