Kryefjala Logo

Hilet që ju ndihmojnë të merrni gjithçka që dëshironi në jetë

14 Shtator, 2022 | 12:52 pm

Nëse doni të dini se si të ndryshoni jetën dhe mentalitetin tuaj , Ligji i Tërheqjes është përgjigjja.
Si funksionon metoda e tërheqjes?
Na ndiqni si më poshtë:

1-Ngadalësoni kur gjërat përshpejtohen

Ky mjet mund të duket kundërintuitiv por në fakt ndihmon lojën tuaj të manifestimit në këtë realitet që lëviz më shpejt pasi të keni tërhequr pikërisht atë që dëshironi.

Kur nuk ngadalësoheni mjaftueshëm për t’u fokusuar dhe për t’i kushtuar vëmendje mënyrës sesi ndiheni, nuk futeni shpesh në vorbullën e dëshirave tuaja.

Duhet t’i kushtoni vëmendje, të vini re dhe t’i kujtoni vetes shpesh se fokusi juaj është elementi thelbësor në krijimin e asaj që dëshironi.

Kjo formë e vëmendjes ka të bëjë më shumë me të qenit i ndërgjegjshëm për mendimet tuaja, si ndiheni dhe nëse veprimet tuaja janë në të vërtetë në përputhje me atë që dëshironi. Ju duhet të bëni pushim, shpesh.

2-Lëreni të shkuarën në të shkuarën

Kjo mund të tingëllojë si një urdhër por nuk ka nevojë të jetë.
Kur jeni të motivuar për të përfituar nga kjo energji që lëviz me shpejtësi për të krijuar pikërisht atë që dëshironi mund të ndiheni si gjëja më e mirë në botë.

Kur përqendroheni në atë që dikush tjetër ka bërë, se ju keni të drejtë dhe ata e kanë gabim, ju po shkoni në drejtimin e gabuar. Duhet ta lësh të shkojë…
Të pendohesh për atë që nuk funksionoi apo të ndihesh sikur po të pengon të ecësh përpara, nuk të lejon të hapësh rrugën për të renë dhe përmirësimin.

Të ngjashme