Kryefjala Logo

Herën tjetër që do t’ju vënë në siklet pse je beqare,përgjigju kështu

15 Gusht, 2021 | 4:48 pm

1. Devijoni pyetjen për të treguar se sa mirë po shkon karriera juaj.

Nëse një anëtar i familjes po ju bën presion për statusin tuaj , nuk keni nevojë të mbroheni. Qëndroni në anën pozitive të gjërave dhe thjesht ndryshoni temën në diçka që ju bën shumë të lumtur për momentin. Puna juaj mund të shkojë mirë dhe rrethi juaj i miqve mund të jetë i kënaqshëm. Pra, flisni për ato gjëra që ju japin gëzim dhe shmangni përgjigjen ndaj komenteve negative edhe më negativisht.

2. Përshkruani mënyrën tuaj të të menduarit, por mos mbroni zgjedhjet tuaja.

Fillimi i justifikimeve për zgjedhjet tuaja mund të nënkuptojë që, thellë brenda jush, nuk jeni aq të lumtur sa thoni se jeni. Por, ndonjëherë njerëzit që  ju turpërojnë, ju mbushin me pasiguri dhe ju shtyjnë të mbani një qëndrim mbrojtës. Në vend që ta bëni këtë, ju mund të ruani qetësinë tuaj dhe të shpjegoni këndvështrimin tuaj. Tani, nuk keni nevojë t’i shpjegoni dikujt zgjedhjet tuaja në detaje, por thjesht jepni atyre një përmbledhje të besimeve tuaja.

Jennifer Aniston ka thënë në të kaluarën:”Ne jemi të plotë me ose pa një bashkëshort, me ose pa një fëmijë. Ne nuk kemi nevojë të jemi të martuara ose nëna që të jemi të plota. Ne duhet të përcaktojmë ” përgjithmonë të lumtur” për veten tonë. Le ta marrim atë vendim për veten dhe për gratë e reja në këtë botë që na shikojnë si shembuj. “

3. Pyetini ata drejtpërdrejt nëse janë xhelozë.

Ekziston një keqkuptim se vetëm beqarët mund të jenë xhelozë për çiftet e bashkuar .

Sidoqoftë, jo të gjithë çiftet janë të lumtur në bashkimin e tyre dhe mund të jenë xhelozë për statusin tuaj beqar. Pra, ndoshta ata po bëjnë disa përpjekje për t’ju bërë të ndiheni keq nga zilia e pastër për gjërat që mund të shijoni ndërsa jeni beqarë. Nëse dyshoni për diçka të tillë, thjesht mund t’i vendosni në vend duke qenë të drejtpërdrejtë në lidhje me xhelozinë e tyre.

Të ngjashme