Hëna e plotë e Ujorit sjell një ‘javë të ashpër’ për këtë shenjë horoskopi

2 muaj më parë

Largimi nga korriku zakonisht nuk do të dukej shumë, por për këtë shenjë të horoskopit , diçka në lidhje me këtë javë i bën të ndihen sikur presioni është në rritje. Çfarë force dhe pse?

•Peshorja

Sapo menduat se i kishit të gjitha të rregullta, gushti vjen me disa lajme të përafërta për ju … dhe nuk jeni në humor për asgjë që ju prish ose prish planet tuaja.

Ka shumë tranzit gjatë javës 31 korrik – 6 gusht 2023, që ju të jeni në gjendje të kapeni pas çdo gjëje të fortë dhe ju zemëroheni për faktin që njerëzit e tjerë e marrin rrugën ndërsa jeni atje, duke u mbytur dhe duke mos marrë mënyrë.

Siç u përmend, ekziston ideja e kohës që ju kalon. Gjithmonë jeni ndjerë sikur keni qenë në krye të asaj loje, megjithatë e keni lejuar veten të bëheni disi dembelë ose të privilegjuar. Ju besoni se jeni mbi disa rregulla ose ligje natyrore dhe kjo javë ju shkel prapanicën dhe ju tregon se realitetit të kohës nuk mund t’i shpëtoni.

Pajtimi me këtë do të jetë i vështirë për ju Peshore.

Të ngjashme