Kryefjala Logo

Harrojeni bisturinë, teknika më e re e estetikës në “Allure Beauty” do u kthejë rininë!

30 Mars, 2022 | 4:17 pm

Vitet e moshës që u rëndojnë mbi supe u kanë rrëmbyer lëkurën e freskët dhe rininë, kështu që me siguri ju po mendoni për një ndërhyrje kirurgjikale! Prisni pak, mos u nxitoni! Sepse zgjidhjen për ju e kemi ne, ose më saktë klinika më e mirë e mjekësisë estetike “Allure Beauty”.

“Allure Beauty” ka prezantuar produktin më të ri që ndihmon në rigjenerimin e lëkurës dhe kryen lifting natyral, pa patur nevojë të kryeni ndërhyrje kirurgjikale, pa dhimbje dhe pa future produkte të huaja në trup.

Ne ju prezantojmë me 3 llojet e sustave PDO (lexo këtu)

098C21FE 8E13 48B6 8673 E8D9F2414A51

A335490A 9E47 47BE 90AF 266F64975073

E28EFE98 5E46 4409 B548 53B4ED483C52

Sustat Jamber kanë përmbajtje proteinike dhe stimulojnë krijmin e kolagjenit në trup. Ato kanë rezultate të menjëherëshme në vetëm 30 minuta kohë trajtimi, ku ju merrni shumë benefite si të ndjerit të njëjtën rini dhe freski në lëkurën tuaj edhe pas 5 vitesh.
Mos ju dorëzoni bisturisë, por provoni mrekullinë në “Allure Beauty”.

Të ngjashme