Kryefjala Logo

Hapi derën energjisë pozitive në shtëpi dhe largo atë negative

12 Maj, 2022 | 12:19 pm

•Vendosni kripë nëpër dhomat e shtëpisë:

Kristalet e kripës thithin energjinë negative.
Vendoseni vetëm një orë kripën nëpër cepat e shtëpisë dhe hiqeni më pas.

•Ndryshoni pozicionin si keni vendosur mobiliet:
Kjo sjell një ndjesi çlirimi dhe ju bën të ndiheni më mirë

•Blink vajra esencialë:
Sipas ndjesive që keni zgjidhni vajra esencialë dhe lejojini të marrinm çdo energji të keqe.

•Ndryshoni konceptin tuaj për gjërat: Energjia që mblidhni brenda vetes është arsyeja më e madhe pse ndiheni keq ose mirë prandaj ndryshoni perceptim.

•Hap dritaret dhe grilat:
Sa më shumë hyn drita natyrale në shtëpi në shtëpi aq më mirë është

•Merr vlerat e bimëve:
Bimët kanë fuqi shëruese dhe qetësuese,ndaj merrini dhe vendosini nëpër shtëpi duke u kujdesur t’i mbani të gjalla.

Të ngjashme