Kryefjala Logo

Hapat e thjeshtë për të joshur ish-in tuaj

23 Qershor, 2024 | 12:47 pm

Si ta bëni atë t’ju ndjejë mungesën…
1. Fitoni një aftësi të re

Pse? Çfarë lidhje ka me ish-joshjen? Gjithçka. Kur ju hodhën tutje, vetëvlerësimi juaj ra në fund. Ju duhet shumë kohë dhe përpunim për t’u rikthyer aty ku ishit para ndarjes, dhe kjo shpesh nuk tregonte shumë sepse ndoshta keni qenë të rrënuar me vetëbesim të ulët, në fillim, dhe kjo është arsyeja pse u ndatë në fillim. vend. Një mënyrë e shpejtë për të rifituar vetëvlerësimin është të mësosh një aftësi të re dhe ta zbatosh atë me rezultate të prekshme/të matshme.

2. Rishfaquni në jetën e tyre me bujë

Kur të jeni rikthyer nga rrëzimi i vetëvlerësimit dhe jeni gati të përballeni me botën, mund të bëni sërish hyrjen në tapetin tuaj të kuq në jetën e ish-it tuaj. Dhe as nuk do t’ju duhet të kaloni me forcë, sepse me shumë mundësi ai do t’ju ftojë brenda me të gjitha dyert hapur. Kështu që tani ju mund të hyni me bujë dhe të gjithë sytë te ju. Ata do t’ju gjejnë përsëri magjepsës. Dukesh jo thjesht mirë, por edhe tepër të kënaqur pas ndarjes.

Çfarë jep? Tani ata ndihen sikur kanë më pak fuqi nga sa mendonin se kishin. Tani ata duan t’ju shohin më shumë falë magnetizmit që rrezatoni. Ju e keni transformuar veten në një person të dëshirueshëm që duket se i ka të gjitha – dhe një bandë admiruesish kështu që ata duhet të luftojnë për të tërhequr vëmendjen tuaj. Dhe do t’u kushtoni vëmendje, jo shumë ose shumë pak, por mjafton që ata të dëshirojnë më shumë me shpresën se me të vërtetë do të marrin më shumë herën tjetër kur të jeni bashkë.

3. Trajtojeni atë ashtu si ju trajtojë ai

Ju nuk e refuzoni dashurinë kur ata janë të dashur me ju. Ju do ta ktheni atë. Shijoni ëmbëlsinë e të qenit në shoqërinë e njëri-tjetrit. Ju nuk do të silleni të shëmtuar në asnjë mënyrë, formë apo formë. Kur ata tërhiqen, ju do të bëni të njëjtën gjë. Jepuni atyre hapësirën që u nevojitet në mënyrë që t’ju mungojë përsëri. Kur ata janë duke bërë diçka që nuk ju pëlqen shumë, ju do t’i bëni të ditur duke i injoruar. Kur ata tregojnë pendim, ju do t’i shpërbleni me ngrohtësinë tuaj – aq sa ata do të kuptojnë se do të duhet të tregojnë një përpjekje për të fituar dashurinë tuaj.

Të ngjashme