Kryefjala Logo

Hapat e thjeshtë për një profil të parezistueshëm në internet, sipas ekspertëve

28 Tetor, 2023 | 12:14 pm

Pavarësisht nëse jeni duke përdorur internetin për të gjetur dashurinë ose për të gjetur aktivitete dhe miq të rinj për t’i bërë ato, është e një rëndësie të madhe që profili juaj të këndojë virtytet e asaj reale, të papenguar.

Kjo është këshilla që ju nevojitet për të paraqitur veten tuaj më të mirë në internet.

Ja si bëhet:

•Shmangni gabimet e fotografisë së profilit.

Mos përdorni imazhe të aksioneve dhe mendoni se askush nuk do ta kuptojë se fotot nuk janë në të vërtetë të tyre.

Mos postoni një foto të qenit ose fëmijës  në vend të një fotoje tuajën.

Mos postoni një foto të bërë nga larg ose me kokën e kthyer në mënyrë që njerëzit të mos shohin se si dukesh.

Të gjitha këto i bëjnë njerëzit të pyesin: “Pse nuk duan që unë të di se si duken?” Gjithashtu mendoj se është gabim të pozosh në atë që mund të duket si një mënyrë krijuese. Mos e nxirr gjuhën. Mos e shtrembëroni fytyrën tuaj. Mos u duk me qëllim të keq apo kërcënues.

•Shkoni glam dhe dilni nga vota.

Është koha për të marrë ndihmë nga rrjeti juaj i miqve, kështu që ngarkoni 10 nga fotot tuaja të reja të preferuara dhe krijoni një album në Facebook.

Kërkojuni miqve tuaj të votojnë dhe t’ju ndihmojnë të zgjidhni foton e re kryesore të profilit.

Ju do të jeni ylli i konkursit tuaj të bukurisë. Do të ketë aq shumë zhurmë rreth pamjes suaj të re, saqë njerëzit do të pyesin veten: “Kush është ajo vajzë?”

•Mbajeni të freskët.

Pasi rrjeti juaj social t’ju ndihmojë të zgjidhni foton tuaj kryesore, ngarkoni atë në twitpic.com në profilin tuaj në Twitter për të mbajtur të njëjtën pamje dhe ndjesi.

Shkoni një hap më tej.

Zgjidh 5 fotografitë më të mira dhe përmirëso profilin e takimeve në internet nëse ke një llogari aktive.

Ndryshimi i fotove tuaja në profilin tuaj të takimit do të ndihmojë që profili juaj të rritet në krye dhe të jetë më i dukshëm në kërkime.

Është një ndryshim i vogël me përfitime përfundimtare.

Të ngjashme