Habisin studimet!Çiftet që zihen,duhen më shumë

7 muaj më parë

Sipas një studimi që është bërë së fundmi, 44% e çifteve të martuar besojnë se debatimi më shumë se një herë në javë e mban mardhnin e tyre të shëndetshme dhe produktive.

1-Të debatosh do të thotë që të intereson

2-Debati e bën komunikimin më të lehtë

3- Debati është një shenjë e një marrëdhënien të shëndetshme

4- Ai bën lidhjen tuaj me te fortë

5- Debati nxjerr në pah mendjemadhësinë e personave

6- Nëse debatoni do të thotë që keni shumë shanse të qëndroni bashkë, kjo sepse i shprehni gjërat që ju duken negative

7- Debati nxjerr në pah pasionin tuaj

8-Zënkat “ju shpëtojnë” nga monotonia

Të ngjashme