Kryefjala Logo

Gruaja tregon se si gjyshërit e saj morën hak ndaj babait të saj pasi mësuan se ai e braktisi

2 Shtator, 2022 | 12:53 pm

Një grua tregoi për mënyrën sesi babait të saj iu servir karma pasi rihyri në jetën e saj, pavarësisht se e braktisi kur ishte fëmijë.
Gruaja shpjegon pse nuk shkon me babanë e saj:
“Kur ai e la nënën time shtatzënë, ai donte që ajo të linte punën e saj dhe të qëndronte në shtëpi që të ‘bëhej një grua dhe nënë e mirë”

Kur nëna e saj e refuzoi, ai vendosi të divorcohej nga ajo dhe të kthehej në Evropë por për shkak të një paramartese që ata nënshkruan, nëna e saj mbeti pa asgjë.
Për fat të mirë, nëna e saj gjeti një punë të mirë dhe prindërit e saj ndihmuan edhe pse babai nuk pagoi asnjëherë mbështetje për fëmijën, ajo pati një fëmijëri të mirë.

Tashmë, gruaja është 28 vjeçe dhe shumë shpejt do të martohet me të fejuarin e saj dhe gjyshërit e saj nga babai e kanë gjetur dhe dëshirojnë të jenë pjesë e jetës së saj.
Ata nuk dinin gjë për të, por shpejt e kuptuan sepse i fejuari i saj është nga qyteti i tyre dhe e reja tregon se ata u zemëruan kur mësuan se djali i tyre kishte braktisur fëmijën e tij.

“Me pak fjalë, ata kërkuan avokatin e tyre të llogariste shumën e mbështetjes së fëmijëve që babai im duhet të kishte paguar me dhe koston e arsimit tim pas të mesëm,” shpjegon ajo.
“Më pas ma dhanë këtë si dhuratë. Ajo që nuk e dija ishte se doli nga tërheqja vjetore e babait tim në fondin e tij të mirëbesimit.”

Babai i saj tani është i zemëruar për shkak të shumës që është marrë pa miratimin e tij dhe tani do t’i duhet të gjejë një punë që është diçka që ai e përçmon.
“Ai ka folur me mua dhe më ka thënë se gruaja dhe fëmijët e tij aktuale do të ndikohen negativisht nëse nuk ia kthej këto para.”
Por në anën tjetër,e reja po vendos të mbajë paratë, të paguajë çdo borxh që ka nëna e saj dhe t’i përdorë për të blerë automjetin e saj.
Kjo ka ndarë internetin në dy pjesë,disa janë dakort e disa të tjerë jo.

Burimi:YourTango

Të ngjashme