Kryefjala Logo

Gruaja shkatërron fotografitë dhe sendet e gruas së ndjerë të të fejuarit të saj për shkak të xhelozisë

5 muaj më parë

Një grua tronditi internetin pasi zbuloi se çfarë kishte bërë me gjërat e gruas së ndjerë të të fejuarit të saj.

Ajo pretendon se veprimet e saj ishin rezultat i një tërbimi xheloz, nga frika se nuk do të krahasohej kurrë me dashurinë e parë të të fejuarit të saj. Megjithatë, shumë njerëz u tmerruan nga rrëfimi i gruas dhe e këshilluan që ajo të kërkonte ndihmë profesionale.
Gruaja xheloze pranoi se kishte hedhur jashtë të gjitha pasuritë e gruas së ndjerë të të fejuarit të saj.

Duke e ndarë historinë e saj,26-vjeçarja zbuloi se ka qenë me të fejuarin e saj, Ale, prej dy vitesh.
Ajo e njeh që në shkollën e mesme, edhe pse në atë kohë ai ishte në lidhje me gruan e tij tashmë të ndjerë, Lorraine, me të cilën ishte së bashku që nga shkolla e mesme.
“Gjithmonë kam pasur ndjenja për Ale, edhe kur kam qenë në një lidhje me ish të dashurin tim nga shkolla e mesme,” pranoi gruaja. Vite më vonë, Ale u martua me Lorraine kur ata ishin 18 dhe 19 vjeç.

Çifti kishte dy fëmijë, një djalë të quajtur Basil, i cili tani është tetë vjeç, dhe një vajzë të quajtur Biridie, e cila tani është tre vjeç. Mjerisht, Lorraine ndërroi jetë gjatë lindjes së fëmijës së tyre të dytë.

Gruaja që së shpejti do të bëhej gruaja e të fejuarit të saj tregoi se ajo “ngushëlloi” Ale ndërsa ai po vuante për gruan e tij të ndjerë.

“Pas një viti nga vdekja e saj, ne u lidhëm me një lidhje”, ka shkruar ajo. “Ai është partneri më i mirë që mund të kërkoj ndonjëherë dhe ne do të martohemi në verën e korrikut.”
Ajo gjithashtu tregoi se i do fëmijët e Ale si të sajët.
Megjithatë, djali i tij më i madh, Basili, ende po përballet me humbjen e nënës së tij. “Basil ka një fotografi të Ale, atij dhe Lorraine kur ajo ishte 5 muajshe shtatzënë me Birdie. Ai nuk na ka një foto bashkë si familje”, ka shkruar gruaja. “Atij ende i mungon nëna e tij.”
“Ndonjëherë dëshiroj të isha nëna e lindjes së Basil dhe Birdie. Do të doja që fillimisht të kisha fëmijët e tij,” pranoi ajo, veçanërisht tani që Ale i është nënshtruar një vazektomie dhe nuk mund të ketë më fëmijë biologjikë. “Ai më tha se donte vetëm që Lorraine të kishte fëmijët e tij,” shtoi gruaja.

Gruaja tregon se ndihet e pasigurt për mënyrën se si ndihen miqtë e ngushtë të Ale ndaj saj pasi të gjithë e njihnin dhe e donin Lorenin. “Të gjithë miqtë e Ale e njihnin Lorraine brenda dhe jashtë pasi të gjithë e njihnin njëri-tjetrin në shkollën e mesme dhe kishin të njëjtin grup miqsh të vjetër duke u rritur ,” shkroi ajo. “Të gjithë flasin për Lorenin herë pas here.”
“Ale po e mbante këtë për fëmijët e tij që t’i jepnin kur të rriteshin për të çmuar gjërat e nënës së tyre,” shpjegoi gruaja. “U bëra xheloze pasi Ale po planifikonte t’i jepte Birdie-t këtë send të koleksionit të kuajve të Lorraine dhe dhurata.
Ale i ka dhënë tashmë zebrën e vjetër të mbushur me Birdie Lorraine kur ajo ishte fëmijë dhe i ka dhënë Basil një thikë të vjetër që i përkiste gjyshit të Lorraine.

Për shkak të xhelozisë dhe pasigurisë së saj, gruaja rrëfeu se donte që të gjitha gjërat e Lorraine “të zhdukeshin”.

Ndërsa Ale i çoi fëmijët në shtëpinë e gjyshërve të tyre për disa ditë, gruaja u fut në papafingo dhe tregon se çfarë bëri me gjërat e Lorraine.

“I dogji të gjitha fotot, hodha koleksionin e saj antike dhe i shkatërrova disa. I hapa të gjitha lodrat e mbushura të Lorraine-s dhe letrat që ajo shkruante dhe shkatërrova çdo gjë të saj”, ka shkruar ajo. “U ndjeva i kënaqur duke ditur se ajo nuk do të jetë më shqetësuese dhe asgjë për të qenë xheloze. U ndjeva e lumtur dhe jo e penduar.”
Kur Ale dhe fëmijët u kthyen në shtëpi, gruaja u soll sikur asgjë të mos kishte ndodhur. Megjithatë, nuk kaloi shumë kohë që ata të vunë re se gjërat e Lorraines mungonin pasi Basili vuri re se fotografia e tij dhe e ëmës ishte zhdukur.

“Ale kërkoi nëpër papafingo për të paketuar gjërat dhe vuri re se vetëm gjërat e Lorraine ishin zhdukur,” shkroi gruaja. “Ai e kërkoi furishëm për të.”
Ndërsa Ale ishte i vetëdijshëm për pasigurinë e gruas së tij të re për Lorenin dhe e pyeti nëse kishte ndonjë lidhje me gjërat që mungonin, ajo i tha atij se nuk do ta bënte kurrë një gjë të tillë. Ai e besoi atë.
“Edhe sot e kësaj dite ai ende nuk e di,” shkroi gruaja. Familja dhe fëmijët e Lorenës u shkatërruan nga humbja e sendeve të saj, edhe pasi gruaja u përpoq të zëvendësonte disa prej tyre me të reja.

Prej ditës së sotme gruaja ia ka treguar sekretin e saj vetëm disa miqve të saj që nuk e njohin mirë Alen. “Unë nuk mendoj se mund t’i them ndonjëherë Ales apo dikujt këtë,” shkroi ajo. “Por ndihem mirë ta heq atë nga gjoksi im.”

Të ngjashme