Kryefjala Logo

Gruaja refuzoi t’i jepte pasuri dashnores shtatzënë të burrit të saj pasi ai ndërroi jetë

20 Tetor, 2023 | 1:29 pm

Tradhtia është gjithmonë sfiduese.

Por beteja e një gruaje me burrin e saj jobesnik u shndërrua shpejt në një lloj drame të rezervuar kryesisht për filmat e telenovelave.

Në një farë mënyre, ajo ka qenë në gjendje ta trajtojë atë me llojin e hirit dhe ndjeshmërisë që shumica prej nesh nuk mund të mblidhnin kurrë, edhe pse dashnorja e burrit të saj ka bërë disa kërkesa vërtet tronditëse.

Gruaja kohët e fundit është e ve dhe zonja shtatzënë e burrit të saj po kërkon pasurinë e tij.

Gruaja shpjegoi në një postim se ajo dhe bashkëshorti i saj tashmë i ndjerë kishin arritur në një pikë kthese në martesën e tyre kur zbuloi se ai kishte tradhëtiar një nate me një kolege pune.

“Ne hymë në këshillim dhe jetonim ende së bashku, por padyshim që ishte plot tension,” tha ajo.

Por ajo situatë “e ethshme” nuk ishte asgjë në krahasim me atë që ndodhi më pas. Disa javë pasi mësoi për lidhjen, burri i saj ndërroi jetë në një aksident. Ndërsa ishte në mes të pikëllimit për këtë situatë tepër të komplikuar, ajo mori një telefonatë që i komplikoi gjërat edhe më tej.

“Dashnorja e lidhjes më kontaktoi”, ka shkruar ajo. “Ajo është shtatzënë në muajin e pestë dhe po përgatitet të rrisë fëmijën”.

E dashura shtatzënë e burrit të saj filloi t’i kërkonte të vesë pasuri duke përfshirë që ajo t’i jepte unazën e martesës.

Menjëherë, kërkesat e zonjës dukeshin pak të parregullta. “Ajo donte që unë t’i tregoja familjes së tij sepse dëshiron që fëmija i saj të ketë një marrëdhënie me familjen e tij dhe të jetë i lidhur me kulturën e tij”, shkruan e veja në postimin e saj. “Unë thashë se nuk do ta bëja këtë dhe thjesht ua kalova informacionin e kontaktit të tyre.”

Natyrisht, drama filloi kur familja e burrit të saj e mori vesh, por ata dalëngadalë kanë ardhur në idenë për të pasur një marrëdhënie me fëmijën që po vjen. Drama mund të kishte përfunduar aty, por zonja filloi të bënte edhe më shumë kërkesa.

“Nëna ka kontaktuar përsëri me mua për të kërkuar disa nga pasuritë e burrit tim,” tha e veja. “Ajo dëshiron rrobat e tij, librat e tij, koleksionin e tij të disqeve dhe çuditërisht unazën e tij të martesës. Që fëmija të ndihet i lidhur me babain e tij.”

Sigurisht, të duash disa kujtime është e kuptueshme. Por unaza e tij e martesës? Kjo duket tepër jashtë linjës edhe në leximin më bamirës të kësaj historie, dhe i ka lënë njerëzit në internet absolutisht të tronditur.

Kuptohet, e veja nuk pranoi dhe çështja është bërë një debat mes saj dhe zonjës. Kjo ka rezultuar gjithashtu në përfshirjen e vjehërrit të saj, të cilët kanë kërkuar një test të atësisë dhe që atëherë kanë punësuar një avokat. Pavarësisht të gjithave, e veja po këmbëngul të jetë madhështore në një mënyrë që shumica prej nesh nuk do të mund ta menaxhonin.

“Unë mund të krijoj një fond besimi për fëmijën kur ai të jetë i  rritur dhe të ketë paratë e tij, sepse vërtet nuk kam nevojë për të dhe kjo duket e drejtë,” rrëfeu ajo.

Por ajo po tërheq kufirin . “Unë thjesht nuk dua t’i jap kësaj gruaje gjithçka që më ka mbetur nga burri im. Unë me të vërtetë nuk i besoj asaj asgjë.”

Të ngjashme