Kryefjala Logo

Gruaja që mori në shtëpi vajzën që burri pati me dashnoren dhe si ju ndryshoi jeta

4 Nëntor, 2023 | 12:23 pm

Ajo është Tereza.

Ajo jeton në Reggio Calabria.

Rritet pa nënën, ndjen një zbrazëti të madhe dhe është vetëm është 20 vjeç.

Ajo martohet me Carmelon, ata janë marrëzisht të dashuruar.

Tereza bëhet nënë e dy fëmijëve të shkëlqyer, dashuria e saj për familjen e mbush boshllëkun. Jeta rrjedh e qetë. Fëmijët rriten, Carmelo ka gjithmonë shumë për të punuar. Ai është i hutuar, i zhytur në mendime.

“I dashur, a është diçka e gabuar?”-pyet ajo

Ai buzëqesh, thotë të mos shqetësohet për asgjë, por një ditë e bën të ulet. Nuk mund ta shikojë në sy, mezi pëshpërit. Unë kam pasur një lidhje me një grua tjetër, tani është shtatzënë, më fal, më fal…

Tereza merr një moment për t’i përpunuar ato fjalë.

Ato e shkatërrojnë atë.

Ajo nuk dëshiron të mbizotërohet nga zemërimi, por ata nuk mund të jetojnë më nën të njëjtën çati.

Carmelo u shpjegon gjithçka fëmijëve të tij, u kërkon falje edhe atyre dhe largohet nga shtëpia.

Pak kohë më vonë lindi Azia. Carmelo e pyet Terezën nëse dëshiron ta shohë. Ajo ka frikë, por ajo krijesë është e bukur, e pastër, pa faj. Ajo ka vetëm një vit jetë kur gruaja që e lindi vdes.

Tereza është e tronditur. Kthehet pas në kohë. Rijeton fëmijërinë e saj, vetminë, orët e kaluara duke parë fotot e nënës së saj.

Ajo qan, pastaj hap krahët dhe mirëpret Azian në familjen e saj.

Ajo e rrit atë si një vajzë. Carmelo nuk ka fjalë, vetëm lot.”Më falni”-përsërit ai

Në zemrën e Terezës përplasen trishtimi dhe dhimbja, por dashuria është më e fortë. Nuk ka kufij, ka diçka për të gjithë.

Sot Asia është 11 vjeç, ajo di gjithçka.

Ajo e do mamin, babin dhe vëllezërit e saj. Teresa dhe Carmelo e kuptuan se nën keqkuptimet kishte ende shumë dashuri nga ana e të dyve.

Ata i dhanë njëri tjetrit një tjetër mundësi dhe ata janë ende burrë e grua.

Ardhja e Azias nuk e ndau familjen, e bëri atë më të bashkuar, më të fortë, më të vërtetë.

Të ngjashme