Kryefjala Logo

Gruaja ndan reagimin e të fejuarit të saj pasi i tha se kishte lënë dikë tjetër shtatzënë

12 Nëntor, 2023 | 1:25 pm

Pasi i fejuari i një gruaje e uli dhe e informoi se kishte një lajm mjaft të madh për t’i thënë, ajo kurrë nuk mund ta imagjinonte se çfarë do të dilte nga goja e tij. Ajo gjithashtu nuk mund ta kishte parashikuar kurrë se si do të reagonte ai pasi t’i tregonte lajmin.

Në një video të TikTok që ka fituar tashmë mbi 19 milionë pëlqime në vetëm pak ditë, gruaja e quajtur Royal, e cila quhet @royalandwavey në TikTok, regjistron zemërimin fëminor të të fejuarit të saj kur ajo i tha atij se po e linte pasi mësoi për pabesinë e tij.

Pavarësisht se ndarja ishte pothuajse tërësisht faji i burrit, ai pari një shpërthim i jashtëzakonshëm.

Ish-i fejuari i tij tani e gjen të ulur në vaskë, të veshur plotësisht, duke qarë teksa uji i dushit shkon sipër tij.

Gruaja është në mosbesim të plotë. “Kjo nuk mund të jetë e vërtetë. Kjo nuk mund të jetë jeta ime tani”, thotë ajo.

Përfundimisht, ai ngrihet, ndalon për të goditur disa herë murin, hap me hap dhe bie mbi gjunjët e gruas, duke i lutur asaj për një shans të dytë.

“Mos na e bëj këtë!”  vajton ai.

Kur gruaja i thotë të fillojë të bëjë rrobat për t’u larguar, ai pretendon se beson se ka një atak astme. Ai vazhdon të ulërijë, përplas fytyrën në dysheme dhe i lutet gruas që ta fali. Në vend të kësaj, ajo i jep atij vetëm një kërkesë.

“Mos u shtri qull në tapetin tim!” thotë ajo, ndërsa burri pretendon se “nuk ka bërë asgjë”.

Zemërimi i humorit të turpshëm për t’u parë nga burri është një shembull kryesor i manipulimit emocional.

Nuk është e pazakontë që njerëzit që tradhtojnë të përdorin taktika të manipulimit emocional ose për t’i bërë partnerët e tyre të qëndrojnë ose madje t’i bëjnë ata të besojnë se pabesia e tyre ishte faji i tyre.

Sipas PsychCentral, në rastet e tradhtisë romantike dhe seksuale, pothuajse çdo partner i tradhtuar përjeton një formë të manipulimit emocional, duke përfshirë ndezjen e gazit, në një farë mase.

Shembuj të kësaj mund të përfshijnë: “Ti po i kupton gjërat gabim!” “Unë nuk bëra asgjë!” dhe “E kuptoj, nuk më beson.”

Të ngjashme