Kryefjala Logo

Gruaja i tregon shoqes së saj që po përpiqet për një fëmijë ‘sekretin’ e të dashurit të saj

9 muaj më parë

Një grua kohët e fundit i shkroi një rubrike këshillash për të treguar se e dinte një sekret tronditës: Ajo e di që i dashuri i shoqes së saj iu nënshtrua vazektomisë (të heqësh mundësinë e të lënit shtatzanë një femër)vite më parë.

Shoqja e saj tani po kërkon të ketë një fëmijë dhe gruaja po mendon nëse duhet ta lërë shoqen e saj të dijë sekretin.
Ajo shpjegon se i dashuri në fjalë është një person punëtor, studioz, i cili dekadat e para të jetës së tij i kaloi duke derdhur gjithçka që kishte në arsim dhe karrierë dhe asgjë në marrëdhënie.

“Midis gjithë punës dhe shumë viteve të kolegjit, ai nuk gjeti asnjë shoqëri femërore dhe nuk kishte vërtet kohë për miqësi,” shkruan ajo.

Prindërit e tij, të cilët tani janë të vdekur, i lanë një shumë të mirë parash, dhe mes kësaj, stilit të tij të kursyer të jetesës dhe disa investimeve të zgjedhura, ai ka kursyer disa para serioze.
Tani ai është në të pesëdhjetat dhe më në fund ka gjetur një vajzë.

Ajo e përshkruan këtë grua si “nga ana e gabuar e qytetit, në të njëzetat e hershme, dhe e mrekullueshme”.
Familja e gruas fillimisht nuk e mbështeti lidhjen e tyre, por me sa duket është dashuruar pasi ajo mësoi se sa i pasur dhe i gatshëm për të llastuar vajzën e tyre ishte.

Madje ai shkoi aq larg sa të paguante edhe universitetin e saj, pasi arsimimi është shumë i rëndësishëm për të dhe jetën e saj.
Megjithatë, sapo goditi pandemia, interesi i saj për kolegj ndryshoi.

Ajo u detyrua të ndalonte mësimet për shkak të pandemisë dhe me kohën e re të lirë e vuri pjesën më të madhe të energjisë për të mbajtur në formë, për t’u shoqëruar me miqtë dhe në përgjithësi për të shijuar paratë e tij.

E thënë shkurt, edhe tani që kufizimet janë hequr, ajo nuk ka interes të kthehet në shkollë.
Ajo shpjegon se vajza ka vendosur që të ketë një fëmijë dhe se ka filluar të përpiqet shumë për të mbetur shtatzënë.
Kur ajo i shpjegon atij planin e vajzës për të mbetur shtatzënë, ai me sa duket qeshi dhe tha “po, nëse mbetet dot shtatzënë”. Kjo e ka shtyrë atë të besojë se i dashuri i shoqes së saj e hoqi këtë mundësi vite më parë, dhe thjesht nuk dëshiron që e dashura e tij ta dijë.

Vajza thekson se e dashura e tij është e vendosur të mbetet shtatzënë, me ose pa të dashurin e saj, në mënyrë që të ruajë jetën e qetë me të cilën është mësuar. Ajo që shkruan mendon se kjo është një ide e dobët, megjithatë, duke pretenduar se nëse ajo mbetet shtatzënë dhe një test i ADN-së zbulon se fëmija nuk është i të dashurit të saj, “ai do ta lërë atë në shtëpinë e nënës së saj në geto dhe do ta harrojë atë. .”

Ajo e mbyll historinë e saj duke thënë se vajza po humbet një mundësi të madhe për arsimim falas duke ndjekur një fëmijë në vend të kësaj dhe pyet se si t’ia tregojë këtë shoqes së saj.

Në një rresht të fundit, ajo shkruan: “Duket se ne e morëm vajzën nga geto, por ne nuk mund ta heqim geton nga vajza” …

Të ngjashme