Kryefjala Logo

Gruaja e vetmuar u sjell dhurata fëmijëve të fqinjit të saj sepse i mungon të jetë gjyshe

25 Dhjetor, 2023 | 12:17 pm

Një grua e vetmuar u solli dhurata fëmijëve të fqinjit të saj sepse i mungonte të ishte gjyshe.

Gruaja eci nëpër oborrin e mbuluar me borë, duke sjellë dhurata për t’u dhënë fëmijëve fqinj.

“A me njeh kush jam?” pyeti ajo vajzën që erdhi te dera.

“Jo,” tha vajza, kështu që gruaja tha se ata ishin fqinjë dhe se ajo jetonte në vendin fqinj, dy shtëpi më poshtë.

“Të kujtohet? ”, tha gruaja, ndërsa vëllai i vajzës erdhi për të parë se çfarë po ndodhte. “Ne ju njohim!” Djali bërtiti.

“Unë nuk do të bëj mashtrime,” tha gruaja, duke u ofruar atyre çanta plot me karamele, së bashku me kartat e dhuratave për McDonald’s. Fëmijët reaguan me emocion, duke pranuar me mirënjohje shenjat e miqësisë. Ata e falënderuan pa masë dhe ajo i pranoi falënderimet e tyre me mirënjohje të vetën.

Gruaja e moshuar u kërkoi fqinjëve të saj të rinj që ta vizitonin sepse i mungonte të kishte fëmijë përreth.

“Do të doja të bëhesha gjyshe,” tha ajo. “Unë jam gjyshe, por fëmijët e mi janë kaq të mëdhenj dhe më pëlqen shumë kur ju djema ndaloni kur mundeni.”

Mesazhi i gruas ishte shpresëdhënës, por i ngjyrosur me trishtim. Ndjenja e saj e vetmisë dhe dëshira për t’u lidhur ishte e dukshme. Pavarësisht se kishte nipërit e saj, gruaja përmendi se ata ishin më të rritur dhe donte të ndjente gëzimin dhe energjinë që sjellin fëmijët.

Të ngjashme