Kryefjala Logo

Gratë alfa të guximshme dhe të patrembura zakonisht i bëjnë këto gjëra ndryshe

16 Tetor, 2023 | 1:20 pm

Ekziston një citim nga Laurel Thatcher Ulrich që thotë: “Gratë e sjellshme rrallë bëjnë histori”.

Çfarë bëjnë gratë alfa?

•Ata kultivojnë një jetë që në të vërtetë e shijojnë. Pavarësisht nëse janë beqarë, të çiftuar apo në atë zonë gri të komplikuar, ato angazhohen për të krijuar dhe jetuar një jetë që duan.

Ndonëse mund të mos ndihen 100% rehat në fillim, ati e shtyjnë veten të marrin klasën, të rezervojnë biletën, të provojnë restorantin dhe të kuptojnë se jeta nuk do t’i presë nëse ata zgjedhin të presin që një person i caktuar ta shijojë atë. .

•Ato bëjnë lëvizjen e tyre.

Nëse bëhet fjalë për të shkuar tek një i huaj dhe përshëndetje, duke bërë një ofertë për një apartament që duan ose duke i kërkuar shefit të tyre më shumë përgjegjësi, gratë e guximshme më mirë do të rrezikojnë të dëgjojnë “jo” sesa të ulen mënjanë dhe të shpresojnë se dikush tjetër do t’u sjellë atyre mundësi që ato dëshirojnë.

•Ato nuk kanë nevojë për të dashur, por janë të hapura për të pasur një partner.

Në një botë që e trajton beqarinë si një sëmundje që duhet trajtuar, është freskuese të takosh një grua që jo vetëm që është mirë të jetë e vetme, por nuk dëshiron të kompromentojë kohën që kalon me miqtë, në karrierën e saj ose duke shijuar hobi vetëm për të pasur. ndonjë të moshuar në jetën e saj. Gratë e patrembura nuk po kërkojnë një shpëtimtar, një dashamirës apo lodër djali. Në fakt, ato as që po shikojnë. Megjithatë, gratë e guximshme dhe të patrembura emocionohen kur takohen me një burrë që e kupton, e pranon, e respekton atë dhe veten dhe po shikon në të njëjtin drejtim si ajo.

•Ata gjithashtu nuk pretendojnë se janë një Kardashian.

Ato aspirojnë të jenë një yll në realitet mbi një yll show.

•Ato e shohin veten si një investim.

Ato krenohen me veten e tyre. Nga fjala e tyre, etika e punës dhe reputacioni e deri te miqësitë e tyre, manikyrja dhe shtrëngimi i duarve, këto janë femrat që investojnë në vetvete pa as më të voglin ndjesë.

•Ato nuk luajnë viktimën.

Ato e dinë se njerëzit do të bëjnë gjëra për t’i zhgënjyer dhe madje do t’i prishin – e tillë është jeta. Ajo që ato nuk do të bëjnë është ta rijetojnë atë skenar një milion herë më shumë. Ato e dinë se janë në kontroll të plotë se si reagojnë ndaj një situate dhe kur situata është e vështirë, ata mësojnë mësimin e tyre, përveshin mëngët dhe bëhen më të ashpër.

•Ato guxojnë të shkojnë për të.

Çfarëdo që të jetë “ajo”: puna, djali, përvoja e listës së kovës ose birësimi i një fëmije vetë, këto gra i mendojnë gjërat, bëjnë një plan dhe realizojnë idenë e tyre unike të lumturisë.

• Ato nuk e lënë jetën e tyre në pritje për të përshtatur idenë e dikujt tjetër se kush duhet të jenë.

Në vend të kësaj, ato hipin në sediljen e shoferit, ndezin meloditë e tyre të preferuara dhe shkojnë në drejtimin e ëndrrave të tyre.

Të ngjashme