Kryefjala Logo

Goca,doni të bëheni edhe ju të famshme në Instagram?

1 vit më parë

Sot Instagrami është punë,po vërtet është.
Vajza nga e gjithë bota reklamojnë produkte në varësi të ndjekësve dhe fitojnë para.

Kto quhen “Influencer” dhe është puna e ëndrrave nëse 8 orarëshi nuk është për ty.
Por nuk është aq e thjeshtë të bëhesh e famshme dhe të të ndjekin mijëra e qindra njerëz.

Epo ne kemi disa mënyra:

1-Përcaktoni vendin tuaj

Ju mund të keni shumë interesa dhe hobi si palestra, moda, stil jetese, shkrimi, etj. Dhe ju jeni të lirë të përdorni Instagramin për të krijuar përmbajtje në lidhje me të gjitha këto pika në të njëjtën kohë.

Problemi është se shumica e audiencës që po tërhiqni mund të mos i ndajnë të gjitha këto interesa dhe mund të përfundoni duke humbur ndjekësit.

2-Vendosni për estetikën tuaj

Nëse shikoni llogaritë në Instagram të ndikuesve më të njohur, do të vini re që ka një estetikë të caktuar që ata ruajnë në të gjitha postimet e tyre.
Disa influencues postojnë në mënyrë të njëtrajtshme foto me ngjyra të ndezura, ose me nuanca të ngrohta.
Të tjerët mund të ruajnë një estetikë të pastër dhe me foto me nuanca të ftohta.

3-Postoni vazhdimisht

Një tjetër faktor vendimtar për të rritur dukshmërinë tuaj dhe për të tërhequr më shumë ndjekës është të postoni vazhdimisht.
Sa më shumë të postoni në Instagram, aq më të mira janë shanset për të angazhuar ndjekësit tuaj dhe për të rritur përqindjen e ndjekësve tuaj.

4-Ndërtoni një marrëdhënie me ndjekësit tuaj

Mund të ketë disa llogari që ndiqni që nuk u përgjigjen kurrë komenteve tuaja.
Kjo është pikërisht arsyeja pse është jetike për influencerat që të ndërtojnë marrëdhënie të qëndrueshme me ndjekësit e tyre.

Qëllimi është të krijoni besnikëri në mënyrë që të mos i humbni ata si ndjekës.
Ju duhet të merrni pak kohë për t’iu përgjigjur komenteve të ndjekësve tuaj për t’u treguar atyre se po dëgjoni.
Ju mund t’u përgjigjeni pyetjeve të tyre, apo edhe t’u jepni atyre një mirënjohje të thjeshtë, si përshembull një “pëlqim” në komentin e tyre

Të ngjashme