Gjysma e meshkujve thonë se do të ndaheshin me një grua për këtë arsye

3 muaj më parë

Me sa duket, burrat janë mjaft të pafalshëm për shtimin e peshës në marrëdhënie, ndërsa gratë duket se janë më të ftohta për shtimin e peshës nga partneri i tyre.

Pothuajse gjysma e djemve të anketuar (48 përqind) thanë që do linin një vajze që ka shtuar në peshë, ndërsa vetëm 20% e zonjave do ta braktisnin të dashurin nëse ai do ta bënte këtë. Statistikat e tilla të bëjnë të pyesësh veten se ku kanë shkuar të gjithë njerëzit e mirë.

Është një gjë të shkosh në një takim në Tinder me një vajzë dhe ajo nuk ishte e vërtetë se si dukej në profilin e saj; është diçka krejtësisht tjetër të takosh një vajzë për vite me radhë dhe të mos jesh në gjendje ta duash më thjesht sepse ajo ka shtuar peshë.

Dhe njerëzit shtojnë peshë për shumë arsye, duke përfshirë pikëllimin dhe çrregullimet e të ngrënit.
A kanë burrat në mendje ndonjë nga këto gjëra? Dashuria do të thotë të pranosh të gjithë dikë, jo vetëm derisa të pushojë së qeni aq i dobët sa të duash.
A presin burrat që një grua të mbajë të njëjtën peshë gjatë gjithë jetës së saj?
Të bën të pyesësh nëse burrat në anketë kanë edhe një dashnore.
A përfshihet shtimi i pashmangshëm i peshës i lidhur me shtatzëninë në këto përgjigje? Ne me siguri shpresojmë që jo, pasi 70 % e grave të anketuara thanë se do të dëshironin të kishin fëmijë një ditë. A mendojnë meshkujt vetëm pasi lindin femrat në mënyrë magjike shfryhen ?

Të ngjashme