Gjykimet e ashpra që bëjnë njerëzit brenda pak sekondash pasi ju takojnë

5 muaj më parë

A keni menduar ndonjëherë se cila është përshtypja e parë e dikujt për ju? A dukeni si dikush që mund t’i besojnë, apo dukeni si një individ i neveritshëm edhe para se të hapni gojën? Rrobat tuaja japin përshtypje pozitive apo negative?

• Statusi juaj ekonomik

Veshja e rrobave të markës me sa duket nënkupton që dikush është i pasur, në krahasim me dikë që nuk vesh rroba të markës.

• Orientimi juaj seksual

Një studim zbuloi se njerëzit lexojnë orientimin seksual të meshkujve brenda 1/20 e sekondës pas takimit me ta.
Kjo është gjithashtu koha minimale që duhet për të njohur një fytyrë.

•Natyra juaj dominuese

Meshkujt tullac shihen me sa duket si më dominues se meshkujt që kanë flokë.

•Sa i suksesshëm jeni

Pjesëmarrësve në një studim iu dhanë 5 sekonda për të parë dhe vlerësuar suksesin e meshkujve në dy grupe fotografish.

Në një grup ishin burra me kostume të qepura, dhe tjetri ishin burra me kostume jo të qepura. Burrat me kostume të qepura u vlerësuan si shumë më të suksesshëm.

Të ngjashme