Gjithë ngjyrat që mund t’i jepni sallonit tuaj dhe asnjëra nuk është e bardhë

3 muaj më parë

1. Mente ( jeshile) – kjo ngjyrë e freskët ju krijon idenë e një oazi tropikal. Në varësi të ndriçimit, dhoma merr nuancën e një menteje të fortë ose një nuance më të butë

2. Koral- Kjo është ngjyra që sugjeron dizajneri Janie Molster, sidomos nëse kombinohet me mobilje të kuqe dhe të bardha

3. E kuqe e zbehtë- Energji dhe shumë gjallëri, ky sallon i dizejnuar nga Krsnaa Mehta do ju frymëzojë të guxoni asnjëherë kur vjen fjala te ngjyrat

4. E gjelbërt ushtarake- E kombinuar me mobilje të verdha krijon idenë e një ambienti me më tepër hapësirë

5. E verdhë ( e fortë)- Ju frikëson ideja e të pasurit një dhomë gjumi të verdhë? Thjesht lyeni një pjesë, një derë ose një faqe muri.

Të ngjashme