Kryefjala Logo

Gjithë gjërat që mund të mësoni për të dashurin tuaj duke takuar miqtë e tij

21 Tetor, 2022 | 1:07 pm

Besojeni apo jo, mund të mësoni shumë për djalin me të cilin jeni duke u takuar nga miqtë e tij.
Se çfarë jua mësojmë ne:

1-Mundësia e tij për të tradhëtuar
Nëse shokët e tij mbajnë dashnore,mos dil më me të!
Studimet tregojnë se një nga parashikuesit më të mëdhenj të tradhtisë është nëse miqtë e tij aktualisht kanë lidhje të tjera që ‘e dashura’ nuk i di.

2-Nëse ai është vërtet serioz për ty
Nuk i njeh miqtë e tij?
Nuk jeni njohur kurrë me ta, veç rastësisht?
Epo, kjo është një shenjë se ai nuk është serioz për ju, veçanërisht nëse jeni nashkë prej më shumë se gjashtë muajsh.

3-Nëse diçka nuk shkon me marrëdhënien që ju mund të mos e vini re
Këtë e kam mësuar nga përvoja personale.
Nëse shikoni se miqtë e tij po ju gjuajnë me shikime simpatike, të hutuar ose keqardhje, atëherë duhet të shqetësoheni.
Është një shenjë se ai po ju tradhton ose përndryshe po bën diçka pa dijeninë tuaj.

4-Nëse dëshiron të qëndrojë me ju për një kohë të gjatë
Miqtë e tij do të jenë pjesë e jetës së tij, me ose pa ju në të.
Nëse në mënyrë të ligjshme nuk mund të duroni të jeni pranë ndonjë prej miqve të tij, nuk duhet të mendoni të jeni pranë tij për një kohë të gjatë.

5-Nëse ai është gati të ‘qetësohet’
Njerëzit që kanë një grup miqsh të martuar kanë shumë më shumë gjasa të martohen dhe të kërkojnë përkushtim afatgjatë sesa njerëzit, miqtë e të cilëve janë ende beqarë.
Nëse sheh shumë unaza martese te miqtë e tij, kjo është një shenjë e mirë se ai dëshiron të martohet me dikë më shpejt se sa vonë.

Të ngjashme