Kryefjala Logo

Gjithçka që ju duhet për të provuar nëse partneri juaj po ju tradhton është një shishe uji e përdorur

4 Mars, 2023 | 11:31 am

Të kuptosh nëse partneri juaj është besnik mund të jetë një betejë.
Njerëzit kanë mënyra të ndryshme për të konfirmuar besnikërinë.
Disa mund të kontrollojnë fshehurazi telefonat e tyre dhe të tjerë mund ta paraqesin problemin me partnerin e tyre.
Megjithatë, një person, postoi në aplikacionin e TikTok mënyrën e tij unike për të kontrolluar besnikërinë e një partneri.

Ai thotë se ju duhet vetëm një shishe uji për të provuar nëse partneri juaj po tradhton.

Metoda e tij është një proces me tre hapa. Ai thotë se hapi i parë është të bëni një udhëtim në dyqanin tuaj lokal të gjërave.

“Blini një shishe uji,përdore dhe që teorikisht mund t’i përkasë kujtdo,” thotë ai.
Në video, ai tregon një shishe të thjeshtë argjendi pa zbukurime apo figura të tjera. Të zbulosh se partneri juaj po tradhton mund të jetë shkatërruese, por të paktën kjo mënyrë është me kosto të ulët!

Pasi ta blini, mund të kaloni në hapin tjetër. “Bëni sikur e zbuloni në makinën e tyre,” thotë ai.

Ai rishfaq se si mund të luhet skena.
Ai ulet në sediljen e pasagjerit dhe del me shishen e ujit.
Ai e mban atë me “partnerin” e tij, të cilin ai gjithashtu e portretizon.
Dhe tani, është koha për hapin e tretë dhe të fundit.
Ai rekomandon t’i thoni partnerit tuaj: “Këtu është shishja jote e ujit”. Ai thekson përdorimin e saktë të këtij formulimi.

“Kjo funksionon vetëm nëse ata mendojnë se ju mendoni se është e tyre,” thotë ai.
Ai pretendon nëse partneri juaj e mohon atë, atëherë ata janë besnikë.

Një partner mashtrues mund të mos njohë se cilat objekte i përkasin partnerit të tyre dhe cilat të dashnores.
Por më tej ai sugjeron që një partner besnik nuk do të mendonte dy herë për këtë pyetje.

“Nëse ata nuk kanë asgjë për të fshehur, ata do të pranojnë se nuk e dinë se kush është sepse i keni bërë të ndihen sikur u besoni,” thotë ai.
Megjithatë, nëse partneri juaj pranon shishen e ujit, ai pretendon se kjo është një shenjë e pabesisë.

“Nëse ata po mashtrojnë, ata do të shkojnë së bashku me ju dhe do të pretendojnë se është e tyre,” thotë ai.

Të ngjashme