Kryefjala Logo

Gjithçka nga takimi mes njerëzimit dhe UFO-ve

2 vite më parë

Studiuesit e teorisë së ekzistencës së jashtëtokësorëve kanë paraqitur një sërë provash të ndryshme që toka është vizituar nga jashtëtokësorët në të kaluarën e largët.

Një nga provat e tyre më të forta është paraqitja e strukturave antike me yje e me forma të ndryshme.

Këta mbështetës të kësaj teorie thonë që fjala ‘star’ (yll në shqip)do të thotë hapësirë e jashtme dhe nëse përkthehet në interpretim të ndryshëm mund të lidhet edhe me jashtëtokësorë.

Janë pikërisht këta studiues që përmendin mënyrën e renditjes së gurëve të famshëm “Stonehenge”.

Dhe sërisht sipas tyre prova më e madhe është ndërtimi i piramidave të cilat pretendojnë që nuk ka asnjë mundësi të jenë ndërtuar nga njerëzit e periudhës së lashtë.

Të ngjashme