Kryefjala Logo

Gjestet që do i rikthejnë buzëqeshjen partnerit tuaj

28 Prill, 2022 | 12:57 pm

1.Lini një shënim në mëngjes para se të largoheni
Mjafton një urim, një puthje ose vetëm 1 “të dua” dhe gjithçka do të shoqërohet me një ndjenjë pozitiviteti që do rregullojë gjithë ditën e partnerit.

2.Planifikoni një udhëtim
Kalimi i kohës së bashku do të forcojë më shumë lidhjen dhe do të krijojë kujtime të paharrueshme së bashku duke larguar stresin e përditshmërisë dhe debatet që mund të keni pasur gjatë javës.

3.Thoni më shpesh “Të dua”
Nuk kushton asnjë lekë kjo fjalë dhe rrit vetbesimin tek partneri.
Thuheni më shpesh dhe do na kujtoni kur të shikoni rezultatet

Të ngjashme