Kryefjala Logo

Gjërat që pëlqejnë meshkujt për intimitetin por që femrat nuk i dinë

1 Dhjetor, 2022 | 12:21 pm

Thashethemet janë të vërteta: Meshkujt e dashurojnë intimitetin!
Por marrëdhënia intime është vetëm një gjë në mesin e shumë gjërave të shkëlqyera që vijnë së bashku me intimitetin.
Këtu janë gjërat që meshkujt pëlqejnë për intimitetin por që femrat nuk i dinë:

1-Duke thënë gjëra që nuk i kemi thënë kurrë më parë

Është e vështirë të thuash pse, por djemtë kanë tendencë të lëshojnë fjalët pas intimitetit .
Ndonjëherë gjatë asaj kohe, ne kënaqemi duke u thënë grave gjëra që nuk ia kemi thënë askujt më parë.
Pranimi është i madh për ne, kështu që të qenit pa rroba me një grua dhe të ndash diçka vërtet personale dhe ta kesh atë të aty duke dëgjuar është diçka e madhe.

2-Duke qeshur
Nuk e di pse çdo gjë është 10 herë më qesharake kur je pa rroba në shtrat, por është.
Kur e kalon pikën e të qenit plotësisht në siklet para dikujt dhe më në fund mund të ndihesh rehat me të, kudo, intimiteti bëhet pesë herë më i mirë kur mund të qeshësh me çdo gjë që ndodh dhe të flasësh për të më pas.

3-Kalimi i gjithë ditës në shtrat
A keni arritur në pikën ku të dy jeni aq të uritur sa duhet të ngriheni, por ende nuk dëshironi?
Kjo është më e mira.
Thjesht porosisni ushqim dhe konsumoheni atë në shtrat dhe shikoni një film.
Sapo ndodhi e shtuna më e mirë e jetës suaj!

Të ngjashme