Gjërat që nuk duhen bërë pasi keni mbaruar së ngrëni

7 muaj më parë

•Mos ecni:
Ecja pengon në tretjen e ushqimeve.

•Mos flini:
Gjithashtu gjumi pengon në tretjen e ushqimeve.

•Mos bëni dush:
Kjo bën që gjaku të qarkullojë më shumë nëpër duar, këmbë dhe trup se sa në stomak. Dobëson sistemin tretës.

•Mos hani fruta:
Kjo shkakton fryrje të stomakut. Frutat është mirë të hahen para buke sepse kjo ndikon për mirë në tretjen e tyre.

•Mos pini çaj:
Gjethet e çajit përmbajnë acid që ndikon negativisht për tretjen e proteinave

•Mos e lironi rripin e pantallonave:             Mund të shkaktoj bllokim apo ngatërrim  të zorrëve.

•Mos pini cigare:
Megjithëse nuk duhet të pini asnjëherë cigare të paktën mos e bëni këtë menjëherë pas buke pasi një cigare pas buke ka dëmin e dhjetë cigareve të pira më vonë.

Të ngjashme