Kryefjala Logo

Gjërat që mund të bëni kur nuk dini çfarë të bëni

17 Nëntor, 2022 | 12:50 pm

Qëndrimi ulur me mendimet tuaja për një kohë mund t’ju ndihmojë të shmangni vendimet e nxituara.
Mund të jetë mënyra e intuitës suaj për t’ju mbajtur të mos bëni hapa të gabuar.
Por, çfarë bëni kur nuk dini çfarë të bëni? Besoni apo jo, ka disa gjëra që do t’ju ndihmojnë të mos ngecni.

•Jini proaktiv
Balancimi i gjërave që duhet të kishit bërë tashmë me detyrat që duhet të bëni aktualisht është i vështirë.
Njerëzit që arrijnë jetën që kanë ëndërruar marrin iniciativën dhe shohin problemet e mundshme përpara se të mbërrijnë. Mësoni të qëndroni një hap përpara në mënyrë që të mos mbeteni prapa.

•Ndihmo dikë
Kur jeni të humbur në jetë dhe gjithçka rreth jush duket se po rrënohet, të ndihmoni dikë që mund t’ju japë një perspektivë të përtërirë.
Të qenit në shërbim mund të shkaktojë diçka tek ju që ju çon përpara në jetë. Është më mirë të japësh sesa të marrësh. Nëse përqendroheni në të qenit një burim për njerëzit, karma e mirë sigurisht që do të ndjekë.

•Besojini intuitës
Nëse jeni si shumica e njerëzve, keni thënë: “Duhet të kisha dëgjuar mendimin tim të parë”.
Epo, e vërteta është se ju keni vetëm një mendje dhe është koha që të filloni ta dëgjoni atë.
Ajo ndjesi bezdisëse në stomakun tuaj që ndjetë përpara se të merrnit vendimin e fundit të gabuar ishte intuita juaj.
Këtë herë, mos e injoroni atë zë në kokën tuaj. Ju e dini se çfarë është më e mira për ju.

•Qëndroni në vlerat dhe besimet tuaja
Disa vendime janë të lehta.
Ju i doni kafshët, kështu që bëheni vegan /vegjetarian.
Ajo që i bën ata të vështirë është presioni për të shkuar kundër asaj në të cilën besoni vërtet.
Dijeni se nuk ka zgjedhje të gabuara kur i qëndroni moralit dhe vlerave tuaja pa kompromis.

Të ngjashme