Gjërat që i bëjnë gratë të urrejnë burrat!

3 muaj më parë

A keni menduar ndonjëherë se çfarë e bën një grua të urrejë burrat? Është kryesisht një çështje reaksionare. Askush nuk lind, zgjohet rastësisht dhe thotë: “Unë do t’i urrej këta njerëz këtu”.
1.E urrejnë kur vajza në fjalë kishte një partner vërtet abuziv ose kishte një varg traumash të lidhura me burrat

Pa dyshim, arsyeja më e zakonshme që gratë të përfundojnë me një neveri ndaj burrave është dhuna në familje. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse ata përfundojnë duke u ngecur në ciklin e largimit të një abuzuesi dhe më pas përfundojnë në një marrëdhënie tjetër të keqe menjëherë pas.

Abuzimi për një periudhë të gjatë kohore nga shumë njerëz të së njëjtës gjini do t’ju kushtëzojë përfundimisht që t’i shihni të gjithë burrat si abuzues të mundshëm

2. Gra të tjera shikonin të tjerët duke vuajtur si pasojë e burrave në jetën e tyre

Një mikesha ime e mirë i urren burrat për shkak të asaj që pa në shtëpinë e saj. Nëna e saj përfundoi duke pasur dy djem dhe një vajzë me një bashkëshort që nuk pranoi të punonte, nuk e ndihmonte në shtëpi dhe e ulte atë çdo ditë.

Kjo shoqja ime pa nënën e saj duke vdekur një vdekje të hershme. Ajo vrau veten kur shoqja ime mbushi 18 vjeç. Babai u largua dhe e la atë të kujdesej për vëllain e saj më të vogël, i cili përfundimisht përfundoi në burg për sulm.
Që atëherë, ajo i lidh burrat me atë që bëri babai i saj.

3. Disa gra ndihen sikur burrat i kanë shfrytëzuar
Shpesh flasim për atë se si meshkujt ndihen sikur femrat i përdorin vetëm për para, por kjo është padyshim një rrugë me dy drejtime.

Gratë shpesh ndihen sikur burrat i përdorin ato gjithashtu. Në shumicën e rasteve, ndodh kur një djalë betohet se dëshiron të takohet me një vajzë dhe më pas shfaqet fantazma në momentin që ata bëjnë seks.
Këshilla ime për zonjat? Nëse nuk ju pëlqejnë meshkujt, mos dilni me ta. Do të kthehet në një profeci vetëpërmbushëse dështimi.

Të ngjashme