Kryefjala Logo

Gjërat që gratë pranojnë në marrëdhëniet por që burrat nuk do t’i toleronin kurrë

3 muaj më parë

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, gratë janë shumë më të durueshme se burrat.

Ato durojnë më shumë, lënë më shumë të rrëshqasin dhe e kuptojnë se jo gjithmonë do të funksionojë në mënyrë të përsosur gjatë gjithë kohës. Femrat nuk janë perfekte, ne jemi pak më të duruara.

•Dëgjim selektiv.

Sa herë duhet të përsërisim të njëjtën fjali sepse nuk mund të përqendrohemi aq gjatë sa të dëgjojmë?

•Përtacia ose rrëmuja e skajshme.

Të gjithë kemi momentet tona, por kurrë nuk e marrim pas vetes? Seriozisht? Kur koshi i plehrave është tre hapa larg dhe ju ende nuk mund t’i hiqni mbeturinat tuaja, ka një problem.

•Duke pritur që gjysma juaj tjetër të bëjë të gjitha punët e shtëpisë.

Gratë punojnë po aq fort sa ju gjatë gjithë ditës, por pritet që ne të pastrojmë të gjithë shtëpinë ndërsa ju shikoni TV?

•Gjithmonë duke pritur të “marrë”, por kurrë të gatshëm për të dhënë.

Mos u bëj një hov. Marrëdhëniet kanë të bëjnë me dhënien dhe marrjen, jo marrjen dhe marrjen.

•Kaloni shumë kohë larg njëri-tjetrit.

Koha personale është e rëndësishme, por lënia e ditëve apo edhe e një jave pa u parë, dërgon një mesazh se mungesa e tyre nuk ju shqetëson.

•Orët e pritjes për t’iu përgjigjur mesazheve me tekst.

Nëse jeni duke punuar, kjo është mirë, por nëse jeni duke lëvizur nëpër Facebook ose Twitter, është e vrazhdë të detyrosh dikë të presë me orë të tëra për të marrë përgjigje nga ju, veçanërisht nëse ai është gjithmonë i shpejtë për t’ju përgjigjur.

•Përmbysja e një argumenti.

Në vend që të pranoni se jeni gabim në një debat, ju e ktheni atë për ta bërë personin tjetër të duket gabim. Pse nuk mund të jesh thjesht i rritur dhe të pranosh kur e ke gabim? Në vend të kësaj, ju rrëshqasni nga ajo dhe e rrotulloni përrallën.

•Mos vënia në përpjekje për të bërë plane.

Një person nuk duhet të zgjedhë se çfarë të bëjë për netët e takimeve ose ku të shkojë për darkë. Ju gjithashtu nuk duhet të prisni të bëni të njëjtën gjë gjatë gjithë kohës nëse nuk e planifikoni vetë.

•Mos punoni kurrë për sjelljen e keqe.

Partneri juaj nuk punon në sjellje që janë të bezdisshme ose që janë kthyer në zakone të këqija. Pasi dëgjon për të për herë të pestë, të gjashtë ose të shtatë, ajo plaket.

Të ngjashme