Gjërat që ëndrrat ju thonë por ju gabimisht po i injoroni:

9 muaj më parë

Të fluturosh. Kjo ëndërr tregon se ju jeni gati dhe keni guximin e duhur për të marrë vendime të rëndësishme në jetën tuaj. Gjithashtu nënkupton se për momentin jeni tepër të ngarkuar në jetën tuaj dhe thjesht kërkoni të largoheni nga çdo problem.

2-Të rrëzohesh. Një nga kuptimet është humbja e kontrollit në jetën tuaj. Nëse dikush ju ka shtyrë kjo tregon se ju po i ushtroni shumë presion vetes në jetën e perditshme. Nëse e njihni personin që ju shtyn atëherë ai është shkaku i stresit tuaj.

3-Të humbësh. Kjo ju tregon se ju keni humbur rrugën tuaj dhe subkoshienca po ju lajmëron se jeni në drejtimin e gabuar. Gjithashtu tregon se në çfarë gjendje është pjesa më e thellë e vetes suaj.

4-Të ndiqesh nga dikush. Kjo ëndërr është e shpeshtë tek personat që vuajnë nga ankthi dhe depresioni. Nëse ju ndjek një njeri atëherë ju po perpiqeni të largoheni nga një çështje personale ose familjare. Nëse ju ndjek një kafshë atëherë ju po përpiqeni t’i ushtroni presion inatit apo urrejtes qe ju keni brenda vetes.

5-Të qenurit në kurth. Nëse ju shikoni se keni ngecur në kurth dhe nuk mund të ikni tregon se edhe ne jetën reale ju nuk po mundeni të dilni nga një situatë. Kjo ëndërr paralajmëron se pjesa juaj më e thellë është duke ju kërkuar ndihmë.

Të ngjashme