Kryefjala Logo

Gjërat që duhet t’i konsideroni seriozisht përpara se të ktheheni me ish-in tuaj

18 Nëntor, 2023 | 12:21 pm

Jini të sinqertë me veten para se të mendoni t’i lini ata të kthehen në zemrën tuaj.

•Pse u ndave?

Ekziston një arsye që marrëdhënia juaj nuk funksionoi herën e fundit që jeni takuar – ndoshta shumë arsye!

Pra, para se të ktheheni me një ish, mendoni sinqerisht se çfarë çoi në ndarjen tuaj.

Çfarë e shkaktoi ndarjen? Pse lidhja juaj në fund nuk funksionoi? Përpiquni të identifikoni saktësisht se çfarë e shtyu marrëdhënien tuaj të përfundojë herën e fundit që jeni takuar.

•A ka ndryshuar ndonjë gjë kuptimplotë që nga ndarja juaj?

Nëse marrëdhënia juaj e ardhshme me ish-in tuaj do të funksionojë, kjo do të jetë vetëm sepse diçka ka ndryshuar. Njëri ose të dy duhet të keni ndryshuar dhe evoluar në lidhje me çështjet që ju ndanë në radhë të parë (si në radhë të parë, përgjigjet tuaja për pyetjen 1 më sipër duhet të jenë adresuar!).

Pra, a keni ndryshuar në mënyra që ju bëjnë të besoni se do të jetë ndryshe këtë herë? Ka ndryshuar ish-i juaj? A e keni trajtuar në mënyrë adekuate atë që nuk funksionoi herën e fundit që ishit bashkë?

Nëse nuk e keni bërë, do të mendoja dy herë përpara se të përpiqeni të rilidheni.

•Çfarë ju motivon për t’u rikthyer bashkë?

Meqenëse ndarjet mund të jenë kaq të bezdisshme dhe shkatërruese për jetën tuaj, duhet të kuptoni pse dëshironi të ktheheni bashkë.

Cili është motivimi juaj për të rindezur këtë marrëdhënie? A është kjo sepse e doni vërtet ish-in tuaj? Sepse mendoni se ata janë një person i mrekullueshëm dhe doni ta bëni atë të funksionojë? A është për shkak se jeni të vetmuar? I mërzitur? Ndiheni të humbur pa to? Nuk e di kush je apo çfarë të bësh me jetën tënde tani që ata janë larguar?

Nëse dëshira juaj për t’u rikthyer së bashku vjen nga një vend jo i shëndetshëm në ju, sikur po luftoni për të kapërcyer problemet e lidhjes së hershme të fëmijërisë ose nuk mendoni se mund të gjeni dikë tjetër, unë do të ndaloja para se të përpiqeni të ktheheni së bashku.

Të ngjashme