Kryefjala Logo

Gjërat që duhet ti bëni rutinë para gjumit

2 Prill, 2022 | 10:50 am

•Shkruaj një listë
Përgatit një listë të thjeshtë të gjërave që duhet të marrësh të nesërmen.
Kështu sigurohesh se nuk harron asgjë duke kryer gjysmën e punës në letër.

•Laj enët para gjumi
E dimë sa e lehtë është të shijosh darkën e ta lësh larjen për më vonë, por dita nis më mbarë nëse zgjohesh në mëngjes dhe sheh enët e lara.

•Sistemo rrobat
Shtëpia është vendi ku jeton dhe nuk mund të jetë rrëmujë, e dimë sa përtoni por rregulloni rrobat dhe bëj gati veshjet që do të veshësh të nesërmen.

Të ngjashme