Kryefjala Logo

Gjërat që duhet të dini për mendjen e një burri përpara se ta doni atë

6 muaj më parë

Ndonjëherë është e vështirë të besohet se burrat dhe gratë nuk vijnë nga planetë të ndryshëm. Të themi të vërtetën, ne jemi padyshim dy specie të ndryshme në shumë mënyra.

Por lajmi i mirë është se kur burrat dhe gratë mësojnë të kuptojnë dallimet e tyre, ata mund të bëhen plotësues të bukur për njëri-tjetrin dhe mund të lulëzojnë në një marrëdhënie.
Gjërat që duhet të dini:

•Burrat janë zgjidhës të problemeve

A jeni ndjerë ndonjëherë e frustruar kur po përpiqeni të shpreheni për diçka që ka ndodhur në ditën tuaj dhe burri juaj vazhdon të përpiqet të zgjidhë problemin tuaj? Grave u pëlqen të shprehin dhe përpunojnë ndjenjat e tyre dhe nuk kanë nevojë domosdoshmërisht për një zgjidhje. Meshkujt pëlqejnë ta zgjidhin problemin.

Nëse doni të fuqizoni një mashkull në energjinë e tij mashkullore, kërkoni që ai të rregullojë diçka për ju, edhe nëse jeni plotësisht të aftë ta rregulloni vetë. Ose, nëse thjesht duhet të “shfryhet” për diçka që ka ndodhur, tregojeni atë. Jini të qartë se nuk keni nevojë që ai ta rregullojë atë për ju.

Kuptimi i këtij ndryshimi midis burrave dhe grave dhe zhvillimi i aftësisë për të komunikuar rreth tij mund të shkojë shumë në një marrëdhënie.

•Burrat dëshirojnë lirinë

Është përmbushëse për një njeri të ndiejë zbrazëti, lirim dhe liri. Ai dëshiron të lidhet me botën, por gjithashtu dëshiron të ndihet i lirë nga kufizimet dhe stresi i botës. Gratë, nga ana tjetër, kërkojnë lidhje dhe plotësi.

Kjo nuk do të thotë që meshkujt nuk duan lidhje. Ajo që do të thotë është se ndonjëherë ai duhet të tërhiqet dhe të tërhiqet në mënyrë që të ripërqendrojë energjinë e tij. Kur vëreni një burrë që e bën këtë, tërhiquni mbrapa dhe lërini hapësirën për t’u shkëputur. Nëse ai kthehet, ai është thjesht një burrë i shëndetshëm dhe normal. Kjo nuk do të thotë se ai po shkëputet nga ju!

•Burrat lulëzojnë nga energjia femërore

Tani më dëgjo, grua e fortë, e pavarur. Ky nuk është seksizëm. Bëhet fjalë për energjinë mashkullore dhe femërore dhe nevojën për ekuilibër në një marrëdhënie mes dy njerëzve. Gratë janë bërë mrekullisht, çuditërisht të vetë-mjaftueshme, të lira dhe të forta që nga lëvizja për çlirimin e grave. Kjo nuk ka të bëjë me dorëzimin e pavarësisë apo barazisë sonë.

Burrat lulëzojnë në energjinë e tyre mashkullore, ku mund të mbrojnë, sigurojnë, rregullojnë dhe kursejnë. Nëse nuk i lejojmë të ngrihen sepse po i ndërtojmë muret tona të larta dhe të forta, ata ndihen të dobësuar dhe të pafuqishëm dhe ne nuk ndihemi të sigurt për të shprehur energjinë tonë të vërtetë femërore.

Të ngjashme