Gjërat që duhet të dini para se të bëheni me fëmijë:

6 muaj më parë

Prindërit e rinj e ndjejnë veten shumë të papërgatitur përpara kësaj përgjegjësie, pasi sado që të shohësh dhe të dëgjosh përjetimi personal është krejt ndryshe.

Përgatituni për këto gjëra:

Do kesh shumë netë të gjata pa gjumë.

Ti nuk je personi i vetëm që influencon te fëmija yt, pavarësisht se e dëshiron shumë këtë gjë.

Sado të mundohesh nuk do jesh më kurrë vetëm.

Çdo gjë që ata mësojnë e ecura, e folura etj, ndodh kur ata duan jo kur ti do.

Fëmijët kanë gjithmonë nevojë për ushqim, nga ti.

Këto janë vetëm disa nga nevojat që kanë fëmijët dhe ti je i vetmi që mund t’ia përmbushësh.

Të ngjashme