Kryefjala Logo

Gjërat që duhen marrë parasysh kur takoheni me shokun/shoqen e një ish-i

13 Nëntor, 2022 | 4:18 pm

Të gjithë kanë dëgjuar për kodin e vajzave dhe kodin e djemve, një nga rregullat e shumta të të cilave është të mos shkoni për shokun/shoqen e ish-it.
Megjithatë, a është vërtet i justifikuar ky rregull?
A ekziston vërtet ky kodi apo është thjesht një mit?
Cilat janë pasojat?

•Mund ta dëmtoni miqësinë tuaj deri në atë pikë sa të jetë e pariparueshme
Ju mund të mos dëshironi të ndani aq shumë për marrëdhënien tuaj me mikun tuaj, sepse mund të ndiheni të gjykuar.
Për më tepër, edhe nëse shoqja juaj ju thotë se nuk ju ka lënduar që keni filluar të dilni me ish-in e saj, mund të ketë ende disa ndjenja të ndrydhura tradhtie dhe zemërimi që mund të shpërthejnë në çdo moment.

•Jini të përgatitur për thashetheme
Në varësi të asaj se sa i ngushtë është grupi juaj i miqve, ky vendim mund të ndikojë jo vetëm tek ju dhe pjesa tjetër e grupit tuaj.
Nëse shoqja juaj nuk e merr mirë lajmin, ajo/ai mund të ndikojë tek miqtë e tjerë që të mbajnë anën.

•Mund të keni keqkuptime për ish-in.
Ju mund të keni pëlqyer marrëdhënien në të cilën ishte shoku juaj, ose keni menduar se nuk funksionoi për shkak të shumë arsyeve të ndryshme.
Mund të ketë një problem nëse mendoni se e keni kuptuar këtë person.

Çdo marrëdhënie është e ndryshme dhe ish-i i mikut tuaj mund të rezultojë të jetë një person krejtësisht i ndryshëm nga sa prisnit.
Ju mund të nxirrni në pah një anë tjetër të këtij personi që as nuk e kishit menduar se ekzistonte.

Të ngjashme