Kryefjala Logo

Gjërat që duan burrat nga ju përpara se të bien në dashuri

1 Dhjetor, 2023 | 12:11 pm

Përpara se ai të mund të bie në dashuri me ju, ka disa gjëra që i duhen së pari në një marrëdhënie.

1-Duaje dhe pranoje ashtu siç është dhe bëje të ndiejë se është me ty.

Burrat duan dashuri, përkatësi dhe pranim, të gjitha këto janë të ndryshme dhe megjithatë me rëndësi të njëjtë.

Dashuria është që ju ndjeni kujdes dhe dhembshuri të thellë për të. Përkatësia është që ti e fton dhe e mirëpret atë në jetën tënde. Pranimi do të thotë t’i bësh të dyja këto duke e lejuar atë të jetë pikërisht ai që është tashmë.

2-Respektoni dhe vlerësoni veprimet e tij, brenda dhe jashtë marrëdhënies.

Një burrë dëshiron të shihet për dhuntitë, pikat e forta dhe talentet e tij unike, brenda dhe jashtë marrëdhënies suaj.

Kjo do të thotë që ai dëshiron që ju të njihni aftësitë e tij në biznes, dhuratën për t’i bërë të tjerët të qeshin dhe përkushtimin e tij ndaj familjes. Ai dëshiron të shihet për mënyrat se si ai tregon dashurinë e tij për ju, si në mënyra të mëdha ashtu edhe në të vogla, dhe mënyra se si ju e dëshmoni atë të ketë ndikim në botë.

3-Tregoni përkushtimin tuaj ndaj tij.

Ata thonë se kur jep dashuri, do të marrësh dashuri, dhe është e vërtetë. Kur i jepni një burri dhuratat e kujdesshmërisë suaj, kohës, vëmendjes dhe të kuptuarit tuaj, ai nga ana tjetër do t’jua kthejë këto.

Demonstrimi i përkushtimit tuaj ndaj tij dhe ndaj marrëdhënies suaj është një nga mënyrat më të sigurta për të marrë të njëjtin nivel angazhimi nga një mashkull. Në vend që të kërkoni atë që dëshironi, tregoni atij gjithçka që jeni të gatshëm dhe në gjendje t’i jepni.

Të ngjashme