Gjërat që disa gra presin nga burrat por përfundojnë me zemër të thyer

2 muaj më parë

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një partneri të jetës, a do t’i rezistojë kohës lidhja juaj e bazuar në gjëra materialiste dhe dokumente letre?

Çfarë presin më së shumti gratë që në pjesën më të madhe mbesin të zhgënjyera?

1-Përputhja e besimeve fetare
Gjatë viteve të rritjes prindërit mund t’ju kenë mësuar të besoni dhe të ndiqni një përkatësi të caktuar fetare.
Duke u transmetuar brez pas brezi, ju u ndriçuat me tradita dhe rituale që ju lidhën me ideologjinë tuaj.
Dhe dalja jashtë këtyre besimeve ishte e padëgjuar, ose ndoshta edhe e ndaluar.
Ndërsa të kesh besime të përbashkëta është e rëndësishme për infrastrukturën e një marrëdhënieje, ato nuk do të krijojnë lumturi apo dashuri mes njëri-tjetrit. Dashuria është e verbër ndaj besimit, racës, gjinisë, statusit socio-ekonomik dhe prejardhjes etj.

2-Një llogari bankare mbresëlënëse
Të kesh një xhep të mbushur plot mund ta bëjë patjetër jetën më të lehtë.
Ai paraqet më shumë mundësi dhe ju lejon të përjetoni gjëra që mund të mos i kishit përjetuar ndryshe.
Paraja e bën botën të rrotullohet, por paratë nuk mund të blejnë dashurinë apo lumturinë.
Marrëdhëniet e vërteta formohen nga një unitet i përzemërt ku ju dhe partneri juaj premtoni se do ta doni njëri-tjetrin në pasuri dhe varfëri.
Pra, nëse nuk e shihni këtë të vërtetë, atëherë a jeni vërtet të dashuruar? Ju duhet ta vlerësoni partnerin tuaj për atë që është me ose pa kapital.

3-Martesa
Një licencë martese nuk do të jetë një ilaç mrekullie për një marrëdhënie të paqëndrueshme.
Ju do të dëshironi të krijoni një lidhje më të thellë mes jush dhe partnerit tuaj përpara se të hidhni firmën.

Një marrëdhënie nuk mund t’i mbijetojë ujërave shkëmbore nëse nuk arrini në rrënjën e çështjeve tuaja për të mbajtur një marrëdhënie të shëndetshme, të dashur dhe harmonike.
Të qenit në gjendje të identifikoni dhe të punoni me sfidat tuaja do t’ju lejojë të keni rritje për një lidhje të mahnitshme.
Nuk ka asnjë fasho të fortë sa të funksionojë një marrëdhënie nëse të dy partnerët nuk kanë investuar para martesës.

Martesa mund të jetë një qëllim i bukur i jetës kur dashuria dhe miqësia janë në zemër të bashkimit.
Nënkuptimi i zotimeve tuaja përqafon secilën prej veçorive tuaja në tërësi dhe i jep qëllim të ri dashurisë së thellë që ndani.

Të ngjashme