Gjërat që çdo mashkull i pjekur dhe i vërtetë dëshiron nga një e dashur

6 muaj më parë

Nëse doni të fitoni zemrën e mashkullit të duhur, duhet të dini se çfarë është ajo që e bën një mashkull të kalojë nga ndjenja e rastësishme kur takohet me ju në dëshirën dhe nevojën për ju në një nivel më të thellë. Unë do t’ju marr në mendjen e një mashkulli, në mënyrë që të kuptoni se çfarë duhet për të shkaktuar këtë lloj lidhjeje.

• Një burrë i vërtetë dëshiron një grua lozonjare

Ka diçka që i nxit burrat dhe i fton ata në një nivel më të thellë “lidhjeje” – lojën.
Burrat duan të jenë aktivë dhe të luajnë. Ata u rritën për t’u shprehur dhe për t’u lidhur me ata përreth tyre përmes veprimit.
Fatkeqësisht, shumë gra duket se e harrojnë këtë dhe duan të flasin në zemrën e një burri.

Por fakti është se burrat nuk “ndjejnë” për ju për shkak të asaj që thoni.
Nuk janë fjalët tuaja ato që të tërheqin një mashkull, por janë përvojat që krijoni me të.

•Një burrë i vërtetë dëshiron një grua të pjekur emocionalisht

Nëse një burrë ndihet i tërhequr nga një grua, përfundimisht do të ndodhë një situatë ku ju dhe një burrë do të shihni diçka ndryshe dhe do të keqkuptoni njëri-tjetrin. Si do t’i përgjigjeni kësaj dhe si do të ndani ndjenjat tuaja?
Një grua që ka pjekurinë për të mos fajësuar ose kritikuar një burrë për atë që ndjen, por të ndajë ndjenjat e saj në një mënyrë të sinqertë dhe autentike që e ndihmon një mashkull ta kuptojë më mirë atë, do të jetë tërheqëse për një mashkull. Mënyra se si një grua i trajton emocionet e saj është një nga gjërat më të rëndësishme që burrat kërkojnë kur vendosin nëse do të bëhen serioze apo jo me një grua.
Nëse ajo lejon që emocionet e saj të dalin jashtë kontrollit, ky është një flamur i madh i kuq për të.

•Një burrë i vërtetë dëshiron një grua që tërhiqet shumë

Fakt: Burrat nuk kanë aq frikë nga angazhimi dhe marrëdhëniet, sa kanë frikë të jenë në një marrëdhënie me një grua ku nuk ka pasion dhe tërheqje.
Relaksohuni dhe lërini gjërat të ndodhin natyrshëm.
Sigurohuni që të bëni dhe të thoni gjëra që ndërhyjnë argëtimin dhe humorin në marrëdhënien tuaj që në fillim.
Nuk ka asgjë më tërheqëse për një burrë sesa një grua e shkëlqyer që di të pushojë dhe të argëtohet.
Ju mund ta bëni këtë përmes ngacmimeve lozonjare, flirtimit, humorit dhe të qenit të paparashikueshëm (në një mënyrë të mirë).

Të ngjashme