Kryefjala Logo

Gjërat që burrat e mirë duhet të ‘heqin dorë’ për të qenë me gruan e duhur

5 Janar, 2023 | 1:10 pm

Ndërsa plakemi, gjejmë më shumë gjëra që ndryshojnë rreth nesh pa ndonjë paralajmërim të vërtetë.
Prioritetet tona ndryshojnë, qëllimet tona ndryshojnë dhe dëshirat tona për atë që duhet të bëjmë gjatë fundjavave ndryshojnë.

Papritur, kuptoni se prioritetet tuaja po ndryshojnë dhe ju duhet të ndryshoni gjithashtu.
Po burrat?
Por ju prezantojmë gjërat për të cilat një burrë duhet të heqë dorë kur njeh “të duhurën”

•Nevoja për të pasur të drejtë
Asnjë marrëdhënie nuk është diell dhe ylber gjatë gjithë kohës, pavarësisht vizionit që mund të merrni.
Do të ketë mosmarrëveshje, do të ketë argumente dhe mbi të gjitha do të ketë kompromis.
Kur lindin këto situata, fleksibiliteti është çelësi. Ju nuk mund t’i keni gjithmonë gjërat sipas mënyrës suaj dhe të prisni që një marrëdhënie të funksionojë pa probleme. Ajo kërkon të japë dhe të marrë nga të dy njerëzit.

Nëse njëri nga shokët e skuadrës ndjen nevojën për të pasur vazhdimisht të drejtë, ata do të jenë të mbyllur për të dëgjuar dhe përshtatur me opinionet e partnerit të tyre dhe marrëdhënia do të shpërthejë.

•Duke bërë përpjekje mediokre
Ndoshta shmangia juaj ndaj angazhimit ose neveria ndaj romancës ju ka shërbyer mirë kur fundjavat tuaja ishin plot me bare dhe klube, por kur po ndërtoni një themel për një të ardhme me një grua të pjekur dhe të vendosur, duhet të rregulloni qasjen tuaj.

Çiftet e suksesshme mësojnë dhe rriten së bashku. Ata piqen si individë dhe si ekip.
Për të qenë pjesë e këtij ekipi, duhet të kuptosh se duke u rritur, gratë nuk ëndërronin për burra që u bënin përpjekje mediokre. Jepini asaj pasionin, dashurinë, ndershmërinë dhe energjinë tuaj.

•Të menduarit afatshkurtër
Kur jemi më të rinj, është e natyrshme të mendojmë pak më pak për të ardhmen dhe pak më shumë për të tashmen.
Gruaja e duhur do të kuptojë se është e vështirë të planifikosh një të ardhme me dikë që nuk ka plan për të ardhmen. Ajo do të dëshirojë t’i angazhohet vetëm dikujt që do të zotohet jo vetëm ta mbështesë atë ndërsa ajo ndjek qëllimet e saj, por që ndjek edhe të tijat.

Nuk do të niset thjesht për të “të parë se ku shkojnë gjërat”. Ajo do të dëshirojë një burrë që të mund të llogarisë si shok ekipi në jetë dhe në dashuri.

Të ngjashme