Kryefjala Logo

Gjërat për të cilat gruaja juaj ka nevojë dëshpërimisht (por nuk mund t’i thotë me zë të lartë)

10 Nëntor, 2023 | 12:27 pm

Deshifroni misterin e asaj që gruaja juaj ka vërtet nevojë:

1. ‘Unë thjesht dua të ndihem sikur mund të pushoj.’

Gratë më thonë se ndjenja e relaksimit është një nga çelësat më të mëdhenj që ato të ndihen të lidhura, të dashura dhe seksi.

A keni qenë ndonjëherë rreth një gruaje që është lozonjare, budallaqe, qeshëse, argëtuese dhe flirte? Bëhet fjalë për gjënë më të nxehtë që një djalë mund të imagjinojë. Është gjithashtu një vend tepër argëtues për të. Dhe gratë më thonë se ndihen sikur është biologjikisht e pamundur të jesh ajo vajzë nëse nuk mund të relaksohet.

Përfundimi: Ajo është e çmendur sepse dëshiron të relaksohet në mënyrë që të ndihet lozonjare, budallaqe, qeshëse, argëtuese dhe flirte. Ajo nuk është e çmendur sepse ju thith; ajo është e çmendur sepse nuk mund të pushojë.

Si t’i jepni asaj atë që ka nevojë: Mos u vini në mbrojtje. Shikoje atë në sy me qetësi dhe thuaj: “Vë bast se do të të pëlqente të relaksoheshe dhe unë do të ndihmoj me këtë.” Pastaj shikoni gjërat me të cilat mund të ndihmoni. A ka plane që nuk janë bërë? Ajo do të donte që ju të bëni një plan – çdo plan. Bëhu njeriu i saj me një plan.

2-“Thjesht dua të ndihem sikur mund të mbështetem tek ai”.

Gratë më thonë se kur burri i tyre është i qëndrueshëm dhe ai e ndjek, ato ndjejnë një ndjenjë sigurie dhe parashikueshmërie. Po, ato janë të mërzitshme. Por me sigurinë dhe parashikueshmërinë vjen relaksimi. Dhe ne kemi mbuluar arsyet pse relaksimi është kaq i rëndësishëm.

Përfundimi: Ajo është e çmendur sepse dëshiron të ndjejë një ndjenjë sigurie dhe parashikueshmërie. Ajo nuk është e çmendur sepse ti je një burrë i keq. Ajo është e çmendur sepse nuk mund të pushojë.

Si t’i jepni asaj atë që ka nevojë: Nëse dëshironi ta ndihmoni të ndihet se mund të mbështetet tek ju, thjesht vendosni se çfarë prisni nga vetja. Bëni të qartë se për çfarë jeni në krye. Pastaj bëni ato gjëra. Në mënyrë të vazhdueshme. Më pak fol. Më shumë veprim.

3-“Dua të ndihem sikur ai më dëshiron mua, jo vetëm trupin tim.”

Një grua më dërgoi një email një herë që thoshte: “Ndjehem sikur mund të jem një nga 10,000 gratë për të. Nuk e ndjej dëshirën e tij për mua si person. Ndonjëherë mendoj se mund të lija organet e mia gjenitale në dhomën e gjumit dhe të shkoja të bëj kafe dhe ai as që e vuri re që u largova.” Po, e di. Imazhet atje janë rrëqethëse

Përfundimi: Ajo është e çmendur sepse dëshiron të ndihet e dëshiruar dhe e pranuar. Ajo nuk është e çmendur sepse ti je një i çuditshëm. Ajo është e çmendur sepse nuk mund të pushojë.

Si t’i japim asaj atë që i nevojitet: Çdo burrë që njoh e kupton ndjenjën tepër të tmerrshme të të qenit i refuzuar. Dhimbja është e njëjtë nëse është refuzimi i emocioneve tona, opinioneve tona apo trupit tonë. Refuzimi është një nga ankesat tona më të mëdha dhe frikërat më të këqija.

Të ngjashme