Kryefjala Logo

Gjërat për të bërë së bashku me partnerin natën e Vitit të Ri për të forcuar marrëdhënien

11 muaj më parë

Sigurisht që ka gjëra që mund të bëni si çift në Vitin e Ri që do ta forcojnë në përgjithësi marrëdhënien tuaj.
•Provoni diçka të re së bashku.

Bëjeni jetën tuaj së bashku një aventurë.
Shkoni për një shëtitje në natyrë gjatë verës dhe pikturoni atë që shihni. Gjeni një vend të ri ecjeje. Nëse keni një qen, merrni atë në një program trajnimi së bashku.

•Filloni ditarin e një çifti në të cilin ndani shpresat dhe ëndrrat tuaja.
Ndarja nga zemra rrit probabilitetin që ëndrrat të bëhen realitet.
Mbajtja e një ditari të përbashkët me një marrëveshje të qartë për të mos gjykuar shpresat e njëri-tjetrit mund të thellojë intimitetin duke lejuar diskutime të vështira pa reagime emocionale impulsive ose ndërprerje që pengojnë.

•Vihuni në shërbim së bashku
Dhurimi me vullnetarizëm shpesh i afron çiftet ndërsa përdorni burimet tuaja të kombinuara të kohës, energjisë dhe dhembshurisë për t’u shërbyer njerëzve në nevojë.
Ju nuk keni pse të kufizoheni në ide standarde si servirja e mëngjesit me tabaka, por kjo mund të jetë një vend i mirë për të filluar.

•Lexoni një libër së bashku
Secili prej jush mund të zgjedhë një temë dhe libër që është me interes dhe më pas ose mund t’ia lexoni me zë të lartë njëri-tjetrit, ose mund të lexoni secili librin që zgjodhët për veten tuaj dhe më pas të kaloni dhe të lexoni librin e tjetrit.

Diskutoni vëzhgimet tuaja dhe atë që mësuat nga libri. Pse ju interesoi tema? Si ndikoi libri tek ju?

Të ngjashme