Gjërat më të tmerrshme që bëjnë gratë që i bëjnë ato të duken të dëshpëruara

5 muaj më parë

Nëse është dikush që ka bërë shumë lëvizje të çuditshme në karrierën e takimeve, jam unë.
Pa dyshim, nuk jam krenar për këtë. Në fakt më është dashur të shikoj faqet e ditarit tim të vjetër dhe të lexoj mesazhet e vjetra që kam dërguar për të më bërë të kuptoj se sa keq po sillesha me disa nga djemtë që më interesonin.

1.Ju jeni super të dehura në një takim

Më besoni, asgjë nuk është seksi për vajzën që e pi veten në një rrëmujë të turbullt. Të vetmit djem që do ta shohin atë tërheqës janë ata që do të duan të përfitojnë nga ju.

2. E turpëroni nëse ai ju refuzon, ose e fyen drejtpërdrejt

Mund ta çosh një kalë në ujë, por nuk mund ta bësh të pijë. Nëse ai nuk dëshiron të takohet me ju, nuk ka kuptim të përpiqeni ta bindni atë nëpërmjet rrahjes së vetullave. Është një pikë e diskutueshme.

Për më tepër, duke e bërë këtë vetëm e largon edhe më shumë dhe ju bën të dukeni e çmendur. Nëse ai ju refuzon, bëni atë që mundeni për të qenë të përzemërt dhe më pas ndaloni së foluri me të.

3. Ju ngacmoni burrat e zënë

Kjo nuk është kurrë e lezetshme, pikë. Së pari, thyen “Kodin e Vajzave” për të mos marrë të dashurin e dikujt tjetër. Së dyti, tregon qartë se nuk e vlerësoni veten mjaftueshëm për asgjë tjetër përveç sekondave të ngadalta. Së treti, të jesh gruaja tjetër pothuajse nuk del jashtë, kështu që nëse nuk je në rregull që ai të mos e lërë kurrë fillimin e tij për ty, shmange këtë.

4. Ti e lëshon gjithë jetën për një djalë

Thuaj me mua: “JO!” Kjo është një mënyrë e mirë për ta kthyer një marrëdhënie potencialisht të shëndetshme në një rrëmujë të ndërvarur. Edhe nëse ke një burrë, prapëseprapë ke nevojë për një jetë tënde.

5.Ju e lusni atë për një takim, seks, vëmendje ose angazhim

Oh, zemër, jo. Mos ia bëj këtë vetes. Do të ndiheni më mirë të mos lypni dhe thjesht të shkoni në rrugën tuaj, edhe nëse nuk ndihet kështu tani.

Të ngjashme