Gjërat fantastike që mund të zbuloni nga pamja juaj

9 muaj më parë

  1. Rrudhat janë të lidhur me sëmundjet e zemrës

Sipas një studimi të kryer në vitin 2012, problemet e shëndetit të zemrës ndikojnë në cilësinë e lëkurës. Pas një eksperimenti, shkencëtarët arritën në përfundimin se gratë që kanë një rrezik më të ulët të sëmundjes kardiovaskulare, duken 2 vjet më të reja se mosha e tyre.

  1. Puçrat mund të zbulojnë probleme shëndetësore

Puçrat në zonën midis vetullave, mund të tregojnë probleme me mëlçinë.

Puçrat poshtë syve janë të lidhura me problemet e veshkave

Puçrat në zonën sipër faqeve, tregojnë problemet me stomakun

Puçrat në pjesën e poshtme dhe të mesme të faqeve, mund të tregojnë problemet me mushkëritë

Puçrat mbi pjesën e buzëve, mund të jenë një sinjal i problemeve kardiovaskulare

  1. Gjatësia lidhet me aftësinë e udhëheqjes

Gjithmonë kur takojmë një person të ri, shohim gjatësinë e tij. Kjo ndodh sepse truri juaj do të kuptojë nëse ky person është i aftë të udhëheqë apo jo. Një trup i gjatë, mendohet të jetë një udhëheqës i mirë. Të paktën, kështu e percepton truri ynë.

  1. Struktura e kockave, i bën njerëzit të mendojnë për forcën tuaj fizike

Shkencëtarët i kërkuan pjesëmarrësve të një eksperimenti për të vlerësuar aftësitë fizike të një burri të bazuar vetëm në fotografi të fytyrës së tij ose gjysmës së sipërme të trupit të tij. U zbulua se njerëzit kanë tendencë të vlerësojnë forcën e një personi jo në bazë të muskulozitetit të këmbëve të tij, por në bazë të gjerësisë së kraharorit dhe vëllimit të bicepsit të tij.

Të ngjashme