Kryefjala Logo

Gjërat e zakonshme që thonë burrat për tradhtinë,por që nuk duhen besuar

19 Korrik, 2022 | 12:22 pm

Të justifikosh tradhtinë është një gjë e zakonshme që dëgjojmë nga gratë që kanë përjetuar një lloj tradhëtie.
Jo vetëm kaq, është gjithashtu shumë e zakonshme që ‘tradhtari’ të krijojë ‘arsye’ ose ‘arsyetime’ për tradhtinë e tyre, që shpesh është një përpjekje për t’i vënë fajin partnerit besnik.

Së pari, a jeni vërtet përgjegjës për tradhtinë e burrit tuaj?
Sigurisht që jo!
Çdo person është përgjegjës për veprimet e veta, që do të thotë, ju nuk jeni përgjegjës për tradhtinë e partnerit tuaj dhe asnjë grua nuk duhet të bjerë në grackën e këtyre justifikimeve.
Edhe nëse një grua vendosi të falë partnerin e saj dhe t’i japë lidhjes një shans të dytë.
Çështja këtu nuk ka të bëjë me shanset e dyta, ka të bëjë me ndikimin psikologjik të justifikimeve mbi ju.
Gjithmonë mbani mend, ne jemi të gjithë njerëz, që do të thotë se nuk jemi perfekt, ndonjëherë nuk kemi probleme në marrëdhënie dhe ndonjëherë veprimet ose sjelljet tona mund të mos jenë më të mirat. Kjo është normale dhe ndodh në të gjitha marrëdhëniet, por mbani mend gjithmonë se nuk ka asnjë justifikim për tradhtinë.

Pra, cilat janë 10 gjërat e zakonshme që thonë meshkujt për tradhtinë që nuk duhen besuar?

1. ‘Ti ishe i zënë gjatë gjithë kohës dhe unë u ndjeva i vetmuar.’
2. Nuk më kushtove vëmendjen e duhur.
3. ‘U ndjeva i padëgjuar nga ty.’
4. ‘Ishte vetëm një natë.’
5.’Unë po kërkoja lumturinë, ti nuk më bën të lumtur.’
6. ‘Ti ndryshove shumë pas martesës’
7. ‘Ti kujdesesh për fëmijët dhe më harron mua.’
8. ‘Të dua, por nuk u ndjeva i vlerësuar nga ti.’
9. ‘Ne jemi gjithmonë duke u zënë.’
10. ‘Marrëdhënia jonë është bërë e mërzitshme.’

Të ngjashme