Kryefjala Logo

Gjërat e zakonshme por të çuditshme që të gjithë çiftet afatgjatë bëjnë

17 Dhjetor, 2022 | 3:06 pm

Shumica e çifteve afatgjata kanë pasur kohë të mjaftueshme së bashku për ta lënë të lirë marrëdhënien dhe rezultatet janë pa dyshim të çuditshme ndonjëherë.
Ju ndoshta do të lidheni me këto, ose ndoshta jeni një shkelës i zakonshëm.
I zbulojmë:

•I shkruani njëri-tjetrit nga dhoma tjetër sepse jeni shumë dembel për t’u ngritur
A ka mbetur ndonjë pite?
Ju gjithashtu duhet të dini nëse ka mbetur qumësht në frigorifer, edhe pse është 15 hapa nga vendi ku jeni ulur në divan prap dërgoni një mesazh.
Duhet t’i mbani sytë ngjitur pas televizorit, nëse ai ju do, do ta kuptonte.

•Shkon në tualet me derën e hapur
Sa herë që dëgjoni një rrymë të fortë lëngu që godet tasin e tualetit, ju e dini se do të ngrini sytë lart dhe do të shihni të dashurën tuaj duke buzëqeshur përsëri nga dera që ka lënë hapur.
Niveli tjetër: Disa çifte madje nuk e kanë problem derën hapur edhe për të tjera gjëra..

•Ju bëni dush së bashku dhe nuk kryeni marrëdhënie
“Vjen një moment kur bëni dush së bashku thjesht për të kursyer kohë ose ujë,” thotë një lexues 27-vjeçar. “Nuk ka të bëjë me aktin intim. Bëhet fjalë për dobinë.”

Të ngjashme