Kryefjala Logo

Gjërat e vogla që meshkujt adhurojnë fshehurazi për gruan që duan

27 Gusht, 2022 | 12:52 pm

Kur një burrë dashurohet me një grua, ka shumë gjëra të vogla rreth saj dhe personalitetit të saj që do të sjellin një buzëqeshje jo vetëm në fytyrën e tij, por edhe në zemrën e tij.

Cilat janë disa gjëra që burri në jetën tuaj ndoshta i do tek ju, por mund të mos jua ketë thënë?
1-Ai ju dashuron kur ju bën për të qeshur
Një burrë pëlqen të shohë gruan në jetën e tij duke qeshur dhe duke kaluar një kohë të mirë.
Akoma më shumë atij i pëlqen të jetë burimi i asaj buzëqeshjeje edhe nëse kjo do të thotë të bëjë shaka pafund!

2-Atij i pëlqen kur luan me flokët e tij ndërsa është duke ngarë makinën
Nuk ka një shpjegim më shkencor për këtë, por gjithçka që mund të themi është se për të është gjëja më e mirë ndonjëherë.

3-I pëlqen kur të kap duke e parë
Burrat dëshirojnë ndjenjën e të qenit të kërkuar.
Prandaj ajo kapja ‘mat’ e shikimit tuaj e bën atë të lumtur.

4-Atij i pëlqen mënyra se si buzëqeshni pasi ai ju puth
Ndonjëherë nuk ka asnjë reagim tjetër ndaj asaj ndjenje përveçse të dhe në fakt, është ajo që meshkujt e shohin më tërheqëse tek një femër.

5-Atij i pëlqen kur ju bëni atë gjënë e vogël qesharake që ndoshta as nuk e dini se e bëni
Ndoshta ju rrudhosni hundën kur qeshni, ose ndoshta e imitoni pa vetëdije.
Tiparet qesharake janë gjëra që meshkujve iu duken tërheqëse. Ju mund ta bëni atë në mënyrë natyrale, por ai e vëren dhe është ajo që i pëlqen më shumë tek një femër.

Të ngjashme